- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Грозните навици на родителите...
и при мене така абсолютните въпроси само 4е като добавим и какво пи? и отка4амПървоначално написано от dan4ety
No matter where you go, there they are...
ми баща ми пуши мн не, че мама не де ама все пак и на месец дават около 30-40лв за цигари и постоянно мранкат, че няма пари......... и т.н.![]()
![]()
![]()
и аз все им викам да ги намалят ама кой ме слуша
![]()
![]()
![]()
![]()
Който иска търси начин, който не ще - причина. Човек цени когато няма
През деня не си в нас, вечер си спя сам в стаята и никой не ми пречи. Пълна хармония.![]()
![]()
Еми мама например постоянно ме разпитва за всичко и е маниячка на чистота, тате стои нарочно в стаята ми докато си пиша или говоря с приятелки по скайп и се прави че чете вестник. Сестра ми ме дразни и ми пипа нещата непрекъснато, но аз съм няй-големият дразнител - нощем сомнамбулствам и се разхождам из нас, понякога ходя и говоря некви работи на наще, стоя докъсно и гледам тв, разхвърлям си нещата и някой все прибира след мен, стоя на компа и друг не може да седне, бе аз съм си ангелче и наще ме обожават направо!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мразя,когато майка ми връхлита в стаята ми без да почука(За мое щастие,баща ми е далеч по-тактичен,което определено компенсира).
Мразя,когато не се зачита мнението ми или когато ми кажат "Млъкни"
Дразня се когато майка ми винаги се застъпва за брат ми,който в повечето случаи е виновен, а Не аз.
Каквото и да си говорим,баща ми е далеч по-пекат от мама, обаче и двамата ги обичам,много въпреки че понякога ме изкарват извън нерви.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сега и аз ще се оплачаНие сме 5-членно семейство и имам двама братя,(но все едно ги няма).Аз върша всичко:ходя на пазар,изкарвам кучето на разходка,домакинствам,абе живота ми е най-якия
все едно сама си живея.И не стига,че аз върша всичко а после само ми правят забележка
,но аз им казвам, 'на който не му харесва да си гледа работата'
Баща ми винаги защитава малкия ми брат и аз побеснявам,защото той нищо не прави, а само си гледа кефа.Когато излизам майка ми и баща ми ми определят до колко часа(в смисъл да не се прибирам в 12 вечерта)Правя забележка на баща ми как да яде и такива неща просто много се дразня.Мразя майка ми като ме буди сутрин като се развика я чуват чак на 6 етаж и баща ми е същия.А ние живеем на 8-мия.Абе хора няма начин,каквито и да са ги обичам.
![]()
Баща ми става да яде в 12 вечерта
,това също ме дразни.
на татко гадния навик докато беше жив е че когато пушеше не проветряваше....
а майка ми....вредния й навик е злобата й![]()
em na6te si slagat krakata na masata s 4ehlite i su6to i na divana.....![]()
Мразя когато :
- наще пушат и после не проветряват стаята.
- обвиняват за всяко второ нещо изгубено или повредено мен ..
- ме разпитват къде,кога и с кого съм била цял ден ..
- тръгна да излизам редовния разпит - с кого, за колко време , къде и кво ще правя ..
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
супер грозен навик ми е сутрин маика като стане първата и работа е да седне на компа без да се е измила без нищо .. или пък като се върне от работа пак се лепва за компа нищо че не се е сабула дори![]()
а тати.. тати хммм няма
![]()
Баща ми само отваря някви бири по нощите![]()
Определено не са лишени от такива
Майка ми има навика след като аз изчистя, тя да чисти още един път след мене. Редките случаи, в които се постарая да направя подобна саможертва, обикновено завършват по тоя начин. (Аз може рядко да се занимавам с подобни работи, ама поне ги върша като хората.. и накрая пак остава неоценено..)
Друг нейн навик е да се оплаква на някого от мене - било то какво съм направила, каква оценка съм изкарала и прочие.. в повечето случаи - нищо хубаво.
Бащата има ужасния навик след като попрекали с алкохола, да дойде при мен и да раздава правосъдие. В такова състояние или ме скъсва от смях, или ме ядосва..
И използва една реплика... "Питай майка ти"..![]()
You are broken, I can fix you...
Ъм...абсолютно цялото ми семейство и баба,дядо,мама,тати и т.н.-ВСИ4КИ псуват![]()
![]()
...НИщо 4удно,4е и аз го правя...
![]()
znachii.. bashta mi hbrka kato dbrvorezachkamaika mi pbk.. se krie taino da pyshi
![]()
Грозен навик на баща ми е,че много хърка...чак съседите го чуват сигорна съм![]()
Или когато спорим за нещо той казва-Когато говориш с мен ще мълчиш
Майка пък много ама много обича да се прави на остроумна.
Малък пример-Йоана оправи си леглото!
Аз-Няма.
Тя-Как така няма?
Аз-Защо да си оправям леглото след като пак ще лягам да спя?
Тя-Защо ядеш след като пак ще огладнееш?
Аз-![]()
Майка ми понякога много ме ограничава и е твърде притеснителна...не ми гласува кой знае колко голямо доверие плюс това много пуши![]()
А относно бащата...много спокоено човек...единствения му косур е че хърка....иначе си обичам родителите![]()
Mi na ba6ta mi nai-grozniqt navik e da pie i...da pie...
Puk na maika mi..prekalenoto pritesnenie otnosno men.Ponqkoga vsi4ko e tolkova prosto,a tq se pritesnqva prekaleno mnogo...
1 на майка ми е ,че е много любопитна и всичко иска да знае и че прекалено много и пука
за баща ми понякога е малко краен
No martini .. no party..