- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши, нали?
mislite li che v edna vruzka triabva da ima pravo na vtori shans
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
da
ПрАвя КаКвотО, кОгато, КактО, кЪдетО, кОлКотО, с кОйТо и АКО ПоИсКаМ!
Според мен да,но все пак зависи от много неща и най-вече от това защо не се е получило първия път![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
da nqma da e kakto parviq pat kat ste bili zaedno sigorno de nzПървоначално написано от DekoDenev
![]()
ДА, че даже и повече от два!
Животът е адът описан в Библията!
Абе зависи, но според мен да, трябва да има право на 2-ри шамс![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Винаги има смисъл от шанса да се поправят старите грешки![]()
На втореи - ДА! но не и на 5-ти, 10-ти, 20-ти и тн..............
Не се ли промени от първия път, значи това НИКОГА няма да стане....![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
трябва да има втори шанс разбира сепочти всичко се прощава и хората заслужават да получат още един опит
единственото нещо за което аз не бих простил и не бих дал втори шанс е изневярата-това е най-подлото нещо и за него не би трябвало да има прошка
това си е мое мнение естествено
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Да трябва да се дава втори шанс
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Много зависи от причините довели до 2-рия шанс!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да, според мен също трябва да се даде втори шанс на една връзка за да може да се поправи всичко онова което не се е получило първият път. Ами аз сега тази вечер бях пред една голяма дилема дали с приятелката ми да се разделим отначало тя ми пишеше че трябва че се е двуомяла. Но после като й се обадих да поговорим и се разбрахме. Така че винаги има смисъл да се даде втори шанс да се поправят нещата. И затова трябва да се постараем много, а не да оправим нещата и после пак да си знаем нашата.Защото тогава вече се губи целия смисъл и едва ли прошка ще има.![]()
зависи от много неща..но да речем,че не са направили нищо лошо..не са си изневерили или нещо подобно, а са се разделили заради някаква глупава караница или нещо подобно..тогава категорично да..но за изневярата..прошка никога..
100% с теб съмПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Може би, да само ако човекът до теб е осъзнал грешката си исъжалява. Иначе вторият шанс бива пропилян и от двамата.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ако се обичате, според мен имате право на втори шанс, но това вече си го решавате и двамата.
ДА!Но и все пак трябва да се има в предвид причината поради ,която връзката е прекратена първия път,защото ако причината е такава ,че да не може да се започне на ново значи просто няма смисъл![]()
imam poznati koito 15, bukvalno 15 puti sa kusali i subirali.mn se obi4aha, no ne se razbiraha. i est ne sa zaedno ve4e...........
Първоначално написано от ™G-Baby™
Зависи от обстоятелствата... но може би трябва да има 2ри шанс, нооо не след тва 3ти, 5ти... и т.н. веднъж се прощава...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Трябва да има 2ри шанс, всеки заслужава такъв. Все пак няма безгрешни хора![]()
и аз мисля ,че всеки заслужава втори шанс .. все пак "човек се учи от грешките си" ..но само втори шанс... не след всяка грешка "прощаваш ли ми ?" .. -"прощавам ти" ..
![]()
!!!!!! НО !!!!! ..... ЗАВИСИ от грешката... аз лично изневяра не бих простила![]()
![]()
пък и ако няма караници няма да е интересна една връзка![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей