.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Адско даскало

Ако смятате че даскалото ви е зле да знаете че нащо е адска дупка и го мразя мразя мразя наздраве
    ПС: помогнете на бедните, благодаря! http://plaguelands.myminicity.com/tra

Град
    Ha MopeTo (sun)
    какво трябва да пишем по тая тема

мии че мразите училището и защо

Град
    40 Miles from the Sun
    Като за начало, автора на темата трябваше да напише защо си мрази училището и чак след това да иска същото от останалите.

училище... достатачна причина

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    училище... достатачна причина
    абе зависи...не е чак толкова зле, щото там може да прекараш най-хубавите си години (ако става на въпрос за гимназия де )

квото и да е годините че са си хубави да така е ама там ли трябва да ги прекарваш

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    квото и да е годините че са си хубави да така е ама там ли трябва да ги прекарваш
    е попринцип там срещаш приятелите си гаджета глупости и за това запознаваш се с повече хора и с две думи ако си в хубаво училище ставаш човек! Аз например сега като сраавня някои от гимназия с някой от основно училище и просто има голяма разлика ( поне при мен е така ) е разбира се има и изключения

Град
    40 Miles from the Sun
    Oф, к'во се правите на интересни, уе. "Уу, вижте ме, аз мразя училището, аз съм много готин!".. Ще ви видя като завършите и разберете какво всъщност е "ад". Годините, прекарани в училище, са може би най-хубавите (и важни?) в живота ви. Вместо да се чудите как да се изгъзарите и изфукате с простотията си, вземете научете нещо покрай тея "адски" посещения в училището.

Идиоти.

Толкоз мерак да влеза в него и сега да го мразя...да ве...
    А старото го обичах много...

Град
    Непостоянно
    мне..чак да мразя не..ма доста често ама хич не ми се ходи и все пак и на новото и на старото ми даскало евала..хората са стращно яки и тнт..отнесох се
    .!.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Oф, к'во се правите на интересни, уе. "Уу, вижте ме, аз мразя училището, аз съм много готин!".. Ще ви видя като завършите и разберете какво всъщност е "ад". Годините, прекарани в училище, са може би най-хубавите (и важни?) в живота ви. Вместо да се чудите как да се изгъзарите и изфукате с простотията си, вземете научете нещо покрай тея "адски" посещения в училището.

Идиоти.

И аз съм на това мнение. Може да е скучно (понякога), ама по-добре да се научим на нещо, отколкото да останем тъпи!
    Pure white

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Може да е скучно (понякога), ама по-добре да се научим на нещо, отколкото да останем тъпи!
    Ще ме извинявате но ходенето на училище си е чиста загуба на време.Тези 6-8 часа или колкото са мога да ги уползотвора по много по-полезен начин вкъщи.това което правиме за това време в училище вкъщи се научава за 30мин.Качествено!а не просто за отбиване на номера както преподават повечето даксали... е нали са го преподали вс епак.. има ли значение как
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Губене на време е!В нащо даскало системата на обучение е с главата на долу!!!Всеки си ходи когато иска на часове....нащия клас е трагедия,добре че има двама,трима да ходят да се води че има 11-ти ,,а''...Всичките са двойкаджии и тройкаджии с изключения на 2,3 от момичетата,една от които съм аз хахаха Но пък в нащо училище не зачитаме много общообразователните предмети,защото е музикално и който си е избрал това трябва да се отдаде само на него и да не му пука за другото!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Може да е скучно (понякога), ама по-добре да се научим на нещо, отколкото да останем тъпи!
    Ще ме извинявате но ходенето на училище си е чиста загуба на време.Тези 6-8 часа или колкото са мога да ги уползотвора по много по-полезен начин вкъщи.това което правиме за това време в училище вкъщи се научава за 30мин.Качествено!а не просто за отбиване на номера както преподават повечето даксали... е нали са го преподали вс епак.. има ли значение как
    За теб да, но не и за останалите. 98% от учениците, ако им спрат училището, няма да учат в тях, всъщност въобще няма да учат. Кой ще се изложи така - да остане в тях и да научи таблицата за умножение, като може да излезе с "приятелчетата" си и да се натряскат като сФине, няма нищо, че са на 13 години. Сеш се? Пък и не във всички училища учителите са толкова зле. Някои от сегашните ми и старите ми учители успяват така да си предадат урока, че и най-тъпите да зацепат всичко още повреме на часа.

daskaloto li ?emii na6to izglejda priqmlivo u4itelite sa g/d stavat az tam hodq da u4a s radost no ponekoga p[rosto ne go ponasqm vupros na nastroenie a kogato takova lipsva e gadnoo :) 8) :-P :wink:

daskaloto li ?emii na6to izglejda priemlivo u4itelite sa g/d stavat az tam hodq da u4a s radost no ponekoga prosto ne go ponasqm vupros na nastroenie a kogato takova lipsva e gadnoo :) 8) :-P :wink:

щото е фрашкано с чалгари и фешъни , щото 99% са ограничени девствени плейбой , щото е мръсно , щото никой не мисли като мен там

Град
    Синя София!
    е на работа ли да ги прекараш?
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си