- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя...
zdraveite!moje da sam porednata i nqma i da sam poslednata!6te vi pomolq za savet!xaresvam edno mom4e koeto poznavam ot 9/10 godini bqxme zaedno ot 1-4 klas.prez tova vreme nie bqxme priqteli ni6to pove4e v 2 klas doide momi4e koeto se spriateli s nego[tq ne me ponasq6e kakto i az neq] i toi bukvalno zabravi za men
prevazmognax go kato si kazax 4e 6te sre6tna i dr mom4eta-ne revax ni6to bqx re6ila da im pokaja 4e nqma da mogat da me sma4kat tolkova lesno!posle se skaraxme igo prevarnaxme v ob6testven skandal[te dvamata namesixa celiq klas(nikoj ne govore6e s men(osven 2/3))].ve4e znaex 4e v 5 klas nqma da sam s nego i ne mi puka6e!ot 5-7 klas ne si kazaxme i duma!no po idea na sadbata v 8 klas pak se sabraxme!
neznaino kak az se darzax mn dobre s nego kakto i toj s men vs be6e ok govorexme si izlizaxme na lqvo nadqsno zaedno awe be6e mn gotino i o6te v na4aloto az zapo4nax da izitvam o6te po-silni 4uvstva otpredi[vse pak togava bqx dete]!da oba4e prez lqtoto ni6to[nito edin pat ne sme se vidqli]!dbe dni predi da po4nem daskalo se skaraxme[toi po4na da me obijda i az ne ostanax p nazad s dumite no go odarix tam kadeto mu e naj-bolnoto mqsto[napravix go za6toto i toj postapi taka(napomni mi ne6ta koito izvar6ix predi)]i taka az ne se vpe4atlix ot ni6to dr osven ot dumite:are 67te si govorim na 15.09]otidox na daskalo na 15 i kvo da vidq v na6iq klas se be6e zapisalo ne koi da e ami momi4eto koeto doide v 2 klas
[okaza se 4e te bili naj-dobri fr]parvite dni me obijda6e no az ne mu obra6tax vnimanie!sled vreme kogato neq q nqma toi mi govori-ob6ti i barzi prikazki no mi govori[nito se zaqjda nito ni6to!
i nz kak da go priemam tva nz kak da se darza!MOLQ VI KAJETE MI KAKVO BIXTE ME POSAVETVALI DA PRAVQ OT TUK NATATAK?
S mn sam obarkana
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка