Абе искам просто да ви напиша това което ми е ... пфф значи ходих с едно момиче 40 дена ама аз съм си виновен де я хванах тя на 14 аз съм на 20 тръгнал сам да търся голямата любов а пък съм много добър добра душа имам сичко бих направил за нея но тя ме остави понеже и писнало от гаджета не че аз съм и направил нещо остави ме точно на Коледа апък аз си имах на ум да сме заедно на нова година тва онова ама друг пат ...заедно е след нова година се скарахме много здраво тя ме мрази супер много а аз кво аз аз си я обичам още .... ама си викам не е ли по добре да си намеря някоя друга която да е по умна и по свястна и да знае какво е любов а не просто някакво на 14 години дето ми се прави че ги разбира нещатата ама на като нямам приятели е трудно да си намеря момиче а и на нова година каде да съм у нас при наще .... и ще ми е изключително тъпо и тъжно апък имам нужда спешно от приятелка...но скоро едвали ще я намеря .Впрочем с бившата ми се запознахме по ирс още лятото си писахме и като се прибрах в града се срещнахме и веднахга се целувахме хубави времана..... но в миналото това е гадното че имам някои хубави спомени с нея които ще ги помня цял живот и като си помисля за нея ми става някакво жалко и се разтроивам насалзявам се.... и така просто исках да ви споделя какво ми е апък и тя като ходихме излизахме всеки ден всеки ден излизахме разхождахме се гушкахме се целувахме се беше страхотно а сега съм затворен в нас и скучая и самотея самотен ..и ми е много гадно но какво да правя...така екато сам единак......