.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

равносметка

След броени часове си отива годината... в това времи всеки се обръща и поглежда какво е оставил след себе си... прави равносметка на живота си...
    И аз обръщайки се така... виждам една почти 23 годишна жена пренебрегвала толкова много себе си, прекарала безброй нощи пропити с мъка и удавени в сълзи.... нервни кризи докарали я до пълно изтощение и 1 седмица на системи....
    И всичко това заради човек, който досега почти не и доказал, че я заслужава! Човек предпочитащ да бъде златен пред "приятелите си", отколкото да бъде с нея в най-трудния момент от живота и! А казва, че ме Обича.... Каква обич е това????
    Ще ме наречете глупачка, нали???
    Аз също бих се нарекла така... и дори сега да съжалявам за всяка една секунда в която съм страдала и да си казвам, че е можело да го променя... продължавам да търпя същото.... но вече не боли така!
    Вече знам, че ще бъда по-щастлива сама!
    Никой не заслужава подобно отношение.... не знам с какво ли го заслужих и аз... но ми се иска то да свърши по-скоро... защото надеждата вече изчезна... а както знаете тя умира последна
    И защо търпя всичко това ли??? Заради проклетата любов... която дори не знам дали още я има...
    Поглеждайки назад виждам съсипана жена... без мечти... без желание за веселби и усмивки...
    1 пропиляна година от живота, който и без това е толкова кратък...

Пожелавам на себе си и останалите, които нямат са в задънена улица... през новата година да покажем на света колко силни сме всъщност и да бъдем по-щастливи от всички години взети заедно!
    [-o<

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Благодаря.
    А,и това,което аз ще ти пожелая за идната година-повече кураж,не мисли толкова за тая прословута 'любов',загърби я даже. Прояви егоизъм. И само напред.
    Look deep inside me ...

като прочетох тази тема се замислих и аз какво всъштност съм постигнал през изминалата година и да ви кажа честно абсолютно нищо не съм постигнал...допуснах безброй много грешки които ме промениха адски много.сега съм доста по различен отколкото бях миналата година по това време и да си кажа честно съжелявам за това защото миналата година като че ли бях по добре все пак научих и много полезни уроци и въпреки всички глупости които ми се случиха през изминалата година не съжелявам че съм я изживял по този начин ама едно е сигурно- че идната година ще бъде много по добра и нямам търпение да дойде за да започна всичко на чисто

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Много ти е тъжна историйката... Защо позволяваш да бъдеш наранявана до такава степен?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nz kakvo da ti kaja, no napalno te razbiram.... az bih postupila po su6tiq na4in
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    в нас
    samo ne razbrah za67o si si pri4inqvala vsi4ko tova v prod1ljenie na tolkova vreme. naistina nadejdata umira posledno, no vse pak bravo 4e si se usetila . i dano prez tazi godina da nameri6 naistina 4oveka, koito iska6 da b1de do teb.
    ina4e i az se zamislih za tazi godina i s1m dovolen
    NO COMMENT

Град
    в нас
    a i nai vajnoto da te ocenqva i uvajava
    NO COMMENT

Цитирай Първоначално написано от bbbb
    като прочетох тази тема се замислих и аз какво всъштност съм постигнал през изминалата година и да ви кажа честно абсолютно нищо не съм постигнал...допуснах безброй много грешки които ме промениха адски много.сега съм доста по различен отколкото бях миналата година по това време и да си кажа честно съжелявам за това защото миналата година като че ли бях по добре все пак научих и много полезни уроци и въпреки всички глупости които ми се случиха през изминалата година не съжелявам че съм я изживял по този начин ама едно е сигурно- че идната година ще бъде много по добра и нямам търпение да дойде за да започна всичко на чисто

и аз съм така наистина направих много грешки и след като ги разбрах се поучих и ... пораснах пораснах на акъл и разбрах че не трябва да се водя по акъла на другите .... мерси са пожеланията
    и честно казано не трябва да си съсипваме живота заради любов любовта колкото е сладко толквоа и горчива ....и тъй като всеки човек е егоист трябва да си направи кефа ако още в началото каже този/тази не е за мене то да я/го зареже а не да се мъчи мъчи и мъчи ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Дългия сладък живот и непрестанната опияняваща Любов са само по филмите... реалността в много семейства е съвсем различна!
    Правилния избор се прави изключително трудно... понякога случайно...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Доста гдна историка имаш Няма как да ти помогна,но ще кажа това което мисля.Ти си едва на 23 живота е пред теб,наистина не си постигнала успех с това момче.И явно той не вижда колко много го обичаш и повярваи не те заслужава,но ти си млада и не бива да пропиляваш живота си.Сама каза,че надеждата умира последна,а след като твоята е умряла....няма смисъл да си с този човек.Това не е любов,любовта трябва да е хубава,трябва да те кара да се усмихваш,а не да плачеш.Усмихни се и посрещни 2008 с усмивка на лицето,забрави всичко лошо и се наслаждаваи на празника.Усмихваи се защото усмивката е най-красивото нещо на този свят.Ще кажеш какво разбирам аз на някакви 17 години,но повярваи срещнала съм мн испитания в живота, е ти мн повече в това няма спор.Но макар и на 17 аз живея и искам да продължа да живея.Аз не свалям усмивката от лицето си и така се чувствам мн добре.Затова недеи да страдаш за един човек,не си заслужава да плачеш за нещо,което не плаче за теб.Напротив вдигни високо глава,усмихни се и довечера посрещни новата година с една голяма усмивка.Ще ти е гадно отвътре няма спор,но защо трябва да показваш колок много те боли заради този човек,напротив усмихни се и покажи,че ти си силната и неповторимата.Приятно прекарване в новогодишната нощ и незабравяите усмихваите се повече.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си