Цитирай Първоначално написано от bbbb
като прочетох тази тема се замислих и аз какво всъштност съм постигнал през изминалата година и да ви кажа честно абсолютно нищо не съм постигнал...допуснах безброй много грешки които ме промениха адски много.сега съм доста по различен отколкото бях миналата година по това време и да си кажа честно съжелявам за това защото миналата година като че ли бях по добре все пак научих и много полезни уроци и въпреки всички глупости които ми се случиха през изминалата година не съжелявам че съм я изживял по този начин ама едно е сигурно- че идната година ще бъде много по добра и нямам търпение да дойде за да започна всичко на чисто

и аз съм така наистина направих много грешки и след като ги разбрах се поучих и ... пораснах пораснах на акъл и разбрах че не трябва да се водя по акъла на другите .... мерси са пожеланията
и честно казано не трябва да си съсипваме живота заради любов любовта колкото е сладко толквоа и горчива ....и тъй като всеки човек е егоист трябва да си направи кефа ако още в началото каже този/тази не е за мене то да я/го зареже а не да се мъчи мъчи и мъчи ...