- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- равносметка
Доста гдна историка имашНяма как да ти помогна,но ще кажа това което мисля.Ти си едва на 23 живота е пред теб,наистина не си постигнала успех с това момче.И явно той не вижда колко много го обичаш и повярваи не те заслужава,но ти си млада и не бива да пропиляваш живота си.Сама каза,че надеждата умира последна,а след като твоята е умряла....няма смисъл да си с този човек.Това не е любов,любовта трябва да е хубава,трябва да те кара да се усмихваш,а не да плачеш.Усмихни се и посрещни 2008 с усмивка на лицето,забрави всичко лошо и се наслаждаваи на празника.Усмихваи се защото усмивката е най-красивото нещо на този свят.Ще кажеш какво разбирам аз на някакви 17 години,но повярваи срещнала съм мн испитания в живота, е ти мн повече в това няма спор.Но макар и на 17 аз живея и искам да продължа да живея.Аз не свалям усмивката от лицето си и така се чувствам мн добре.Затова недеи да страдаш за един човек,не си заслужава да плачеш за нещо,което не плаче за теб.Напротив вдигни високо глава,усмихни се и довечера посрещни новата година с една голяма усмивка.Ще ти е гадно отвътре няма спор,но защо трябва да показваш колок много те боли заради този човек,напротив усмихни се и покажи,че ти си силната и неповторимата.Приятно прекарване в новогодишната нощ и незабравяите усмихваите се повече.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...