- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нежелание за секс
Малко е странна историята ми но все пак се нуждая от съвет.Момичетата на моята възраст (14) дори и по-малки отдавна вече са правили секс и винаги когато подхванем тази тема с приятелките ми аз се притеснявам защото ...как да кажа гнус ме от хуи а всъшност досега няколко момчета са ми предлагали да спя с тях и аз винаги съм отказвала.Мнoгo се отврашавам само като си помисля за секс незнам зашо така просто ми е гадно.PLS пишете ми защото наистина имам нужда от съвет
незнам просто ме е нгус
Абе ейй и мен еме беше гнус на нейната възраст....тва дълго гадно слузесто розово нещо в мен!!Да,да,ама не!![]()
Ама мила като осъзнаеш какво удоволствие може да ти достави,едвали ще те е гнус
![]()
SPOKO MILA-PROSTO S VAZRASTTA JELANIETO TI ZA SEX 6E SE UVELI4I-NQMA ZN 4E TVOI VRASNI4KI SA GO PRAVILI VE4E-VSEKI SE RAZVIVA INDIVIDUALNO!JELAQ TI MNOJESTVO OGROMNI ORGAZMI I NA-VE4E S PREZERVATIV EII S LIUBIMOTO MOM4E DE
![]()
obi4am moeto milo
1.Ще пораснеш още...При всеки желанието за секс идва по индивидуално време.
2.Наистина...сигурна ли си,че не си обратна???![]()
3.Как би се почувствала,ако вече нямаш проблем с това,но тръгнеш към леглото с някое момче и той ти каже "Забрави....гнус ме е от путката ти"![]()
???
Едно нормално момиче. Браво.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз също бях такадори и на 15 ми беше гнусно само като си помисля за това , но всичко си идва с времето
![]()
Мога ли да ви попитам млади момко, вие сега обратен ли сте?Първоначално написано от Do40_ribata
още си малка !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Че и аз се гнусях до преди няколко години, даже и първия път, когато видях пенис на живо(бях на 20), не ми хареса особено. Е, сега боготворя същия този пенис, но определено не е най-приятното нещо на света!
Prosto si malka o6te.I az na 14 ne sum si pomislqla za seks,4ak gnus ne me e bilo,no nqmah jelanie.Kato porasne6 i sre6tne6 mom4e,koeto ti haresva i kum koeto ima6 4uvstva,vsi4ko 6te se opravi![]()
Аз в началото на половия ни живот дори не го гледах в...нали.... и сега не ми е много приятно да го гледамОбаче с времето разбрах че хуя му не е за красота
И тва чувство отшумя
![]()
еми първо-като не си правила секс от къде знаеш че няма да ти хареса,а и второ ти си на 14,секс тръгнала да правиш......
благодаря ви хора се пак ме оспокоихте и то доста
Първоначално написано от SilverAngel
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Спокс, и аз съм така. Хипер е ... гнусно само като си го помисля. Незнам защо, ама е така. Не си единствена![]()
Pure white
3-to nai mi haresaПървоначално написано от Канела^
![]()
![]()
suobrazqvai se malko..i na teb naistina nqma da ti e priqtno nqkoe mom4e da ti go kaje tova..am ima o6te da raste6 dena tvoita vuzrast e normalno
ае просто още не си готова... Като пораснеш ще си промениш мнението...![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love