- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да спра цикъла си?
Случи ми се възможно най-гадното нещо....дойде ми цикълът точно преди новата година....а от около месец правим планове с приятеля ми да правим секс довечера и сега всичко се проваля...моля ви дайте ми съвет какво да пия за да ми спре
Неможеш да го спреш![]()
![]()
![]()
е как така....трябва все да има нещо,с което да го спра [-o<
Съжалявам не можеш да го спреш - Честита Нова Година без СЕКС.
се пак не сам моми4е и не ги разбирам тия работи ,но до колкото знам неможеш да си спреш цикала![]()
И аз съм така, ама не ми пука.
Ще го преживееш, споко.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
точно там е проблема...с приятеля ми специално искахме тази вечер,защото ще празнуваме само двамата с цел да се отделим лично време и да правим няколко сесии секс....и сега край...много ми е гадно,най-малкото защото той е много зает а у тях вечно има хора и все не можем да правим секс
Mi i az sum v cikul i s moq priqtek bqhme zaplanuvali da go napraim na nova godina :S
И какво пречи цикъла на секса???
![]()
Ако не е много обилен,няма проблеми...удобството не е същото,но сексът не трябва да е табу в такава ситуация(това са стари разбирания),щом го има желанието и двама човека се обичат![]()
По принцип можеш да го забавиш с някфи кахпчета токолкото знам.Но да го спреш![]()
Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Тва става ако си ги пил тея хапчета преди да ти е дошло. Сега вече след дъжд качулка. Няма начин да го спреш, булче
И това били момичета![]()
Пйй три-регол
Но не е гаранция.Много е късно...
това може да помогне ама не гарантирам. Вчера четох за тях
http://www.sexwell.bg/cat_%D1%E5%EA%...D%E8..214.html
пък за хапчетата потърси с търсачката. Мисля, че имаше една такава тема за хапчета които го спират.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Голяма работа, нова година има всяка годинатази ще пропуснеш...
[img][/img]
lelele kofti macka ama nali zatva sme jeni![]()
kakvo da se pravi ama tva sas spiraneto e mn gadno 6toto e dosta vredno in4e ima na4ini mai kaji na gadjeto toi 6te te razbere
щастлива нова година
Междудругото, вие сте луди ..
Един секс, ебаси..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мхм, един секс...имате цял живот да правите секс. Друг е въпросът, ако гаджетата ви са с вас само заради това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ami pii Vitamin C...pri men deistva![]()
Първоначално написано от Zombie_Art_Lady
приятеля ти може да ти помогне да нямаш цикъл...даже да ти даде и 9-месечна гаранция душко
... леки странични ефекти..постепенно нарастване на тумбачето, виене на свят, повръщане, оток на крайниците...абе не си струва освен ако и двамата не желаете крайния резултат...розово и ревящо беб4е =D>
Първоначално написано от macka_88
И аз съм го чувала,една приятелка точно за морето им дойде и пи и на др ден им свърши.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
gadnoo ama vie kolko ste go mislili tva naprao![]()
Ами псоред мен има 2 варианта :
1 . Секс с тампон
2. Секс без тампон и без нищо ( просот ще изпоцапате малко чаршафи)