.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    sofiq
    lele kolko vreme imate az sam ot horata det lesno se drazat ii topi ne pravi izklu4enie
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами по принцип не е лош характер, ама ... има някои неща, които ме дразнят в него - например това, че винаги спори, дори и когато не е прав, обича да се ебава с хората и винаги намира за какво да се подиграва, винаги се оправдава, ммм мн е горделив, не се извинява, когато съм му сърдита...и още мяколко неща..ама какво да се прави - обичам си го

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    тук не става вапрос дали сичко си му обича6 ти ест ,4е следкато си с него го обича6 с недостатаците му ( и не ми казваи 4е тои няма, за6тото няма такав човек просто)
    а аз имах предвид, че в моите очи е идеален и дори не ми се е налагало да се примирявам с каквото и да било... просто си паснахме... пу, пу да не се урочасам!

Абе, идеални хора няма. Всеки има неприятни навици или качества...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ината!И това,че е бая пестелив...макар че към мен още не се е проявило това ама след време няма как....

Голям инат беше и все спореше! Изобщо много се обичахме,ама бяхме като куче и котка!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    [21:00:06] ٠·˙˙·٠•●ŦĦĘ ĦĕǻŘŦBŘĘǻĶĚ®٠·˙˙·٠•● каза: az jiveq za da draznq horata <=napraoooo grr... 6 mu gi izbiq teq misli ot glavata aha.... neiskam gadje gadnqr .... (chuckle)

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    жените владеят света
    Не - жените са идиотки. Искат повече да приличат на друга красива жена, отколкото да имат красив мъж.
    Съгласна съм,обаче всяко правило си има изключения :P

амиии.. държи се много свободно със всички..което е хубаво..но понякога когато се държи така свободно с някое момиче ми става мн неприятно..а тои намира това за нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си