- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нова ГОДИНА без любимия...
Е момичета и момци може и да е имало такава тема, но явно не съм я видял. Тъъъ въпроса ми е - Какво е усещането да не си с любимия човек при посрещането на НОВАТА ГОДИНА ?
Защото на мен лично не ми и много приатно и няма да е толкова хубаво като приателката ми няма да е до мен...![]()
![]()
![]()
Намери си приятели.![]()
Това - напълно сериозно. Не че е приятно...неможеш да го целунеш точно в 12...и т.н., но и с приятели е доста хубаво.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от poltergais
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Честно казано, тази година ще ми е пръвата, в която ще съм с любим човек до себе си... буквално![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Az 6te sum s priqtelqt mi,no moje6e i da ne stanat ne6tata i mi be6e mn zduhano i ve4e si predstavqh vs mi fr kak se zabavlqvat,a az si mislq za gajeto mi,za6toto bez nego...nqkak si... :S
Абе, хора, вие никога ли не сте без гаджетата си?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми аз пък даже до 1 ще съм напълно сама, щото секи ще е с мама и тати.. преди малко си взех едно шише шампанско и мисля да искарам супер в своята приятна компаниякофти е, обаче .. това да ми е проблема.. ай
![]()
аз няма да бъда с моя![]()
![]()
![]()
s edna dyma..otvrat...![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
mdaaam gadno e ...ne che s priateli ne mojesh da si iskarash dobre no ako si i s priatelq si..shte e oshte po qky i ni6ty nqma da ti lipsva
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
цяла тема пуснах аз как се чувствам
супер кофти е ... на никой не го пожелавам
Да кофти е да не си на нова година с гаджето.Едно е да си с гаджето друго е да си с приятелите,но дори и в тяхната компания може да си изкара страхотно важното е да знае как![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
тази година и на мен ми се случва,бяхме си планирали всичко но се наложи...да го отложим...ех...гадно...но ще го преживея...
та пожелавам на тези които ще са тази година като мен догодина да са със любия човек и да са много щастливи и много да се обичкат...другирте неща не са толкова важни щом имаш човек които те обича до себе си...обичай те се...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Гадничко е, но с това не свършва света.
А и Нова година е просто един ден, в който изпращаш старата година. Ден, в който гърмят много пиратки и е хаос навсякъде. Това, че не е сега при теб не значи, че не може следващите дни да излезете заедно и да си изкарате яко, въпреки че не е празник.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Е и ние не бяхме заедно снощи..въпреки това се чухме към 12.20, а преди това успях да му изпратя смс-че в 12.02 някъде..А как ми се прииска да го целуна в първите мигове на 2008ма..но от 260 км няма как..![]()
Мии и аз бях без него ама с купона си беше на градус е беше ми малко гадно но само в началото после мина и си изкарах добре надявам се и той да си е изкарал добре![]()
Аз не бях с него и ми беше супер тъпо![]()
Е и аз не бх с гаджето-чудо голямо.
Въпреки че беше готино като успяхме да се свържем към 12:30 и макар да не чух и дума от това което ми каза вече съвсем не се тормозех че я няма-нали пак ще се виждаме.![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Кофти нова година искарах аз.. Едно че бях без приятеля си и всички в 12 като си честитиха (при 2 двойки в компанията) и ..Друго че нямах желание нито да пия нито да се веселя,мислех само да дойде време та да се прибера..
Да бях в нас по добре щеше да е ..Ама както и да е..
ОЖИВЯХ![]()
![]()
![]()
еми и аз не можах да бъда с моя приятел, но се чувахме доста често през вечерта и не беше толкова зле...в 12:00 ( като някакво чудо ) успях да се свържа с него и да му честитя НГ и ми беше мн добре![]()
Тфа е гадно.. И аз бях на Нова Година без приятеля ми.В последствия разбрах че се е целувал с някфа "яка" путка след като са се напили..
![]()
![]()
Ноо тфа е друга тема..
Мечтите са безкрайни..