Znachi zApoznah se s edno momche strahotno beshe postepenno se opoznahme i tragnahme.ne bqh sigurna 4e go haresvam kogato tragnahme no postepenno se vlubih... sled izvestno vreme bqh razdvoena edin den go haresvah na dryg ne...... i skasah s nego tragnah s drygo mom4e sled vreme no razbrah 4e obicham stariq taka da se izrazq skasah s segashnoto mom4e zashtoto ne iskah da go lyja.kazah na 4e parviq 4e go ubichkam adski mn i 4e iskam pak da sme zaedno....... no uvi toi i negovata typa gordost ne mu pozvoliha da tragne s men................. makar 4e kogato se zaasi4ahme po kafetata me gledashe edno takoa sqkash e oshte vlyben v men no kakto kazah po gore e prekaleno gordeliv.sled tova toi tragna s edna negova po po bivsha priqtelka....................... neznam zashto sigorno za da mi otmasti po nqkaqkav na4in.. 4ystfah se adski gadno...... (no kogato bqhme zaedno 4ystfah 4e toi obicha edna taka da se kaje po stara lubov... nespodelena....) i tova beshe edna ot pri4inite da skasam s nego minaha 3-4 meseca otkakto ne sme zaedno a ne moga da go zabravq ;( kajete kakvo da pravq toi ve4e sigurno i ne me pomni (a naistina mnogo me ubichashe ama naistina OBICHASHE.. praveshe vsi4ko za da si promenq reshenieto no az....... )