- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!..
Ходя с едно момче от около 3 месеца..но вчера вечерта след като излизахме..ми писа че искал да скъсаме ..стана ми спр кофти..но какво можех да направя..след около 1 час ми пише,че ужасно съжалявал и че не е трябвало да постъпва така..много го обичам,но тази любов ме убива..наистина мн съм е превързала към него и нз какво да правя..но аз му казах "Да не ти прили1ам на няква кукла на конци..защо си играеш така с чуствата ми",а той ми вика:съжалявам..голям глупак съм и т.н....обаче нз мн ми е объркано..моляя ви,помогнете ми..какво да правя?!![]()
![]()
![]()
![]()
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
Прости му.. Всеки прави грешки..
Животът е адът описан в Библията!
Знаеш ли аз направих същото преди околу седмица но аз се оправих с проблема след акто разбрах какво точно искам и да има отговори на твоя въпрос имам и отговори дори за това защо го е направил не не мисля че бих искал да споделям това със всички които четатще се оправи това и след време ще се сещаш за грешките си
успехче
![]()
![]()
да ама това го прави за 2-ри пътабе ще изчакам да видя какво ще ми каже..пък....
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
Оф виж ясно е че с нещо го превличашмного нещо иска от тебе заради което неможе да те зареже но и с нещо го отблъскваш той просто си търси друго момиче затова на моменти иска да скъса с тебе просто когато се опита да скъса с тебе ти кажи не изненадаи го вижте се и си изяснете всичко попитаи го защо го прави не че не си го питала предполагам но просто се опитаи да разбереш с какво го отблъскваши НЕ ЧАКАЙ А ДЕИСТВАЙ АКО ГО ОБИЧАШ НАИСТИНА