- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Маструбиране => пъпки ?!
Маструбирането причинява ли акне?
или казано по друг начин, ако лъскам секи ден ще ми излизат ли пъпки и комедони по лицето ??
Питам сериозно, щото едни приятели ми казаха че е така и взех да се притеснявам..![]()
Няма такова нещо!Стига си се спичал и си лъскай на воля![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
![]()
![]()
Kaji na tvoq priqtel,4e e "leko" tup !!!!
------------------------
0t vs tupizmi,koito nqkoi pi6at takova ne6to ne bqh 4uvala do sega !!!!![]()
Що за обща култура имате, бе хора ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от asen16
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PPPPPFFFFFFFFFF abe ti lud li si we :D :D :D
Няма такова нещо!Тоя дето ти го е казал е много зле!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Разбира се,че не,но има др странични ефектинамалява мозъчните клетки,причинява окосмяване,а дори и при някои случаи мотиране !
![]()
![]()
![]()
abe toq ludli e kadeto ti e kazal tva be lelele
![]()
![]()
kaji mu 4e kat mu izlezat da si gi namaje s sperma nali e polezna za kojata
0мг.....разбрал,недоразбрал и се обажда....чак ми вика "пълни глупости говориш" тцтцтцтц....Първоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
![]()
вие хора май не знаете на кое да викате базик и на кое не .... онея са се базикали с теб а ти ... и най-простия не би се хвалнал на тая простотия .. пениса кво общщо има с лицето ти ?
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
всъщност в мастурбацията пениса би имал най-малко влияние (доста по малко от тестисите например) и общото е това че и пениса и лицето са части от човешкото тяло .
и въпреки това смятам, че това за пъпките е глупаво![]()
В някои редки случаи води до шарка ама много риядко 1 на 5
Мда, както и това да забравиш да влезеш в час по български език и да научиш как се пише думата 'мутация'...Първоначално написано от AnoNim4e
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това ми напомня за когато бях малък имаше 1 такава глупост,че като пръднеш и се оригнеш едновременно и ще гръмнеши аз много ме беше страх
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy