- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гафове по време на секс
В последния ден на 2007ма година искам да пусна тази тема. Разкажете за вашите секс гафове през тази година.![]()
амии..гафове не мога да кажа че е имало при мен...всичко е било в границите на нормалното..единственото беше..секс в парка..и после последва ескапел..но други такива изцепки от тогава насам не е имало..внимаваме вече..![]()
Много яка тема!Ами сиг най-якия гаф тази година беше,когато счупихме леглотоНо още по-забавно беше като се прибраха техните и дойдоха да ни помогнат да го оправим.И до сега не ми се мисли какво са си помислили тези хора за мен
![]()
А друга забавна случка..Незнам защо и кой от двамата предложи да го направим в WCто у тях(което е точно до входната врата)Та..работим се ние,работим и по едно време,а изненаааадааа-техните се прибират..Сиг се облякохме за 10 сек за толкова измислихме и няква нескопосана история как съм дръпнала кранчето на тоалетната и той е дошъл да го оправи.Но в крайна сметка като излезнахме баща му ни погледна и с най-невинния глас попита "Спите ли бе?"![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Ami pri men ob6to vzeto e nqmalo gafove,osven 1 skusvane na prezervativa,a priqtelqt mi svur6i v men 2 puti i sled tova trqbva6e da piq Eskapelle
Ами..поне 1 ще помня много дълго занапред..
Правим си с гаджето секс..на задна.. от което по едно време моя вика : Абе бебе..тука..нещо липсва.И аз : ?!?! [-o< И той вика :Презерватива го няма.. От там аз почнах да се хиля като съдрана,той седи и не знае какво става.Аз се изцепвам :Ами сигурно вагината ми го е изяла , от което и той почна да се хили ии после почна да " рови" в "дупката" да извади гумичката/за щастие не беше свършил!!!!!!
А същата ситуация се беше случила на една моя приятелка преди седмица, и аз точно я ебавах за тва ..ама и на мен се случи.![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Xex te sq 6a vi razbiq!!!Dokato gadjeto me lije6e...ba6ta mu otvori vratata..![]()
Ama dobre 4e uj se bqhme zavili s 4ar6afa i lqmpata be6e izgasena...E to malko pak se vijda ot kompa kato sveti...ma kakto i da е
![]()
Хаха,това прозвуча все едно баща ти е отворил вратата докато той (баща ти) те е лизал..Първоначално написано от mokka
Иначе ние не сме имали гафове.Само един изхлузен презерватив.![]()
Добре дошла в Компанията.Първоначално написано от SilverAngel
Няколко късания на презерватив...3 или 4...1 по-опасно...1 последвал ЕскапелНе е кой знае кво
Надявам се догодина и без тва да се разминем
![]()
Скъсване на презарватив.. след което пих Ескапеле![]()
Да се надявам вече да не се случва..!![]()
Моето е едно свършване в приятелката ми без презерватив и после 30лв за ескапел ...![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
Като никога май няма гафове![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Бахти,тоя Ескапел като М&М го взимате..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
i az tova se u4udih............ kolko spokoino gko kazvate, se endo sa decki bonbonki ...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Първоначално написано от ™G-Baby™
xaxa moq gaf beshe kat q klatu6kah na zadna i bez da iskam se uzlobih ot kef shot sex-a beshe baq dulgi4aki i go vkarah s rqz i tq kakto beshe pootpusnata q zasilih v telivizora i si udari glavata
xa 4ak sprqhme da go praim ot smqh za drugo ne se seshtam
![]()
Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
![]()
... ако не броим тва, че на един от бившите не му стана и с него като цяло нищо не сме правили
[-o<
И при мен беше само скъсване на презерватив...за дръго не се сещам![]()