.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Гафове по време на секс

В последния ден на 2007ма година искам да пусна тази тема. Разкажете за вашите секс гафове през тази година.

Град
    Плевен
    амии..гафове не мога да кажа че е имало при мен...всичко е било в границите на нормалното..единственото беше..секс в парка..и после последва ескапел..но други такива изцепки от тогава насам не е имало..внимаваме вече..

Много яка тема!Ами сиг най-якия гаф тази година беше,когато счупихме леглото Но още по-забавно беше като се прибраха техните и дойдоха да ни помогнат да го оправим.И до сега не ми се мисли какво са си помислили тези хора за мен
    А друга забавна случка..Незнам защо и кой от двамата предложи да го направим в WCто у тях(което е точно до входната врата)Та..работим се ние,работим и по едно време,а изненаааадааа-техните се прибират..Сиг се облякохме за 10 сек за толкова измислихме и няква нескопосана история как съм дръпнала кранчето на тоалетната и той е дошъл да го оправи.Но в крайна сметка като излезнахме баща му ни погледна и с най-невинния глас попита "Спите ли бе?"
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Ami pri men ob6to vzeto e nqmalo gafove,osven 1 skusvane na prezervativa,a priqtelqt mi svur6i v men 2 puti i sled tova trqbva6e da piq Eskapelle

ами едно скъсване на презерватив и май е това
    [img][/img]

Ами..поне 1 ще помня много дълго занапред..
    Правим си с гаджето секс..на задна.. от което по едно време моя вика : Абе бебе..тука..нещо липсва.И аз : ?!?! [-o< И той вика :Презерватива го няма.. От там аз почнах да се хиля като съдрана,той седи и не знае какво става.Аз се изцепвам :Ами сигурно вагината ми го е изяла , от което и той почна да се хили ии после почна да " рови" в "дупката" да извади гумичката/за щастие не беше свършил!!!!!!
    А същата ситуация се беше случила на една моя приятелка преди седмица, и аз точно я ебавах за тва ..ама и на мен се случи.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на mokka
    Xex te sq 6a vi razbiq!!!Dokato gadjeto me lije6e...ba6ta mu otvori vratata.. Ama dobre 4e uj se bqhme zavili s 4ar6afa i lqmpata be6e izgasena...E to malko pak se vijda ot kompa kato sveti...ma kakto i da е

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Xex te sq 6a vi razbiq!!!Ba6ta mu otvori vratata dokato me lije6e..... Ama dobre 4e uj se bqhme zavili s 4ar6afa i lqmpata be6e izgasena...E to malko pak se vijda ot kompa kato sveti...ma kakto i da е
    Хаха,това прозвуча все едно баща ти е отворил вратата докато той (баща ти) те е лизал..
    Иначе ние не сме имали гафове.Само един изхлузен презерватив.

Голям фен Аватара на mokka
    Popravih go

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    ами едно скъсване на презерватив и май е това
    Добре дошла в Компанията.

Няколко късания на презерватив...3 или 4...1 по-опасно...1 последвал Ескапел Не е кой знае кво Надявам се догодина и без тва да се разминем

Град
    София най-голямото село в БГ
    Скъсване на презарватив.. след което пих Ескапеле
    Да се надявам вече да не се случва..!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никакви 4ак не мога да повярвам . . .

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    ммм... май са само два :P веднъж презерватива остана вътре в мен,но успяхме да го извадим и веднъж се наложи да пия Ескапел

Моето е едно свършване в приятелката ми без презерватив и после 30лв за ескапел ...
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

не подценявайте послдните часове на 2007-ма

Като никога май няма гафове

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Никакви 4ак не мога да повярвам . . .
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Бахти,тоя Ескапел като М&М го взимате..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Бахти,тоя Ескапел като М&М го взимате..
    i az tova se u4udih............ kolko spokoino gko kazvate, se endo sa decki bonbonki ...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

xaxa moq gaf beshe kat q klatu6kah na zadna i bez da iskam se uzlobih ot kef shot sex-a beshe baq dulgi4ak i i go vkarah s rqz i tq kakto beshe pootpusnata q zasilih v telivizora i si udari glavata xa 4ak sprqhme da go praim ot smqh za drugo ne se seshtam

няма гафове

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    няма гафове

... ако не броим тва, че на един от бившите не му стана и с него като цяло нищо не сме правили [-o<

И при мен беше само скъсване на презерватив...за дръго не се сещам

Голям фен
    Град
    Pleven
    Най-големият ми секс гаф? Гецата!
    Blame the sin, not the sinner.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си