.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Най-големият ми секс гаф? Гецата!
    ахахахахАХХАхахаХАхахаХа така си е по дяволите

Am seriozni gafove nqma6e taq godina osven skasan prezarvatov ama priatelq mi vidq savsem v na4aloto ,kogato o6te ni6to ne be6e stanalo :P
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    varna
    мисля, че в темата не ставаше дума за скъсани презервативи и пиене на вредни хапчета, а за смешни и забавни истории и случки.
    аз обаче в момента не се сещам за такава

Супер фен Аватара на fake
    апффф...не се сещам за кой знае колко, ама за един се сещам дето за дълго ще ми се запечати в съзнанието....
    аз лежа на леглото, гола, вързана с белезници!!! без завивка, абе ей така...не се сещам дали ме лижеше или вече бяхме почнали да праим секс...и майка му отваря вратата...
    той става и отива до вратата(ааа, по боксерки беше, значи не сме били почнали да праим секс) и почва да си говори с нея(WTF?!)

и други е имало, ама няам спомен
    Boots and braces don't make racists!

Аз имам доста гафове през тази година! Значи веднъж го правим в колата му, на задната седалка! Беше декември месец и навън беше студено. Бяхме спряли на една поляна извън града. Той беше седнал и аз върху него и тъкмо се бяхме съблекли, и се целуваме и изведнъх се задавям и не мога да си поема въздух.Като кледам цялата кола е пълна с пушек!И започвам да се задушавам. Той се опитва да отключи централното заключване, ама заяде. Аз гледам напред и виждам под шофьорската седалка гори. В крайна сметка отключи и излязохме. Отключихме багажника, но пожарогасителя нещо се ебаваше. Държа да отбележа че навън беше -7- 8градуса, а ние тичахме голи и боси навън. Той отвори вратата, изхвърли дрехите ни навън и дамската ни чанта на мокрите листа. В крайна сметка се оказа, че станало на късо с кабелите на музиките и затав се запалило. Мн се бяхме уплашили и двамата. Тва може би беше най-големия гф по време на секс за 2007 година.
    Друг случай. Ние обикновенно го правим без презерватив, защото той казва че мед през стъкло не можел да лижи, но веднъж той беше купил и решихме да пробваме. Стана му.Той се опита да си го сложи, неможа, спадна му и накрая не правихме нищо.Вика че само като си помисли и му спада.И така.

osven 4e nqkolko ve4eri podred ne si spomnqm podrobnosti i imena na momi4eta s koito sum go pravil nqma drugi

То моя гаф не е баш гаф, а по- скоро кошмар... Та клатиме си се с приятеля ми, ама поне от 30 мин, разгорещили сме се яко, и в тоя момент се отваря врата. Ама аз в първия момент си помислих, че Зик (питбула му) излиза от от др стая, та както и да е продължихме си... Да, ама в стаята всеха да навлизат яко хора- цялата компания- брат му, приятелката му, 5-6 момчета... Баси срама изживях, ей! Гола на масата, пред цялата тайфа...
    It`s all in the details! ")

Град
    bulgaria
    moq gaf be6e purviq put kato go pravihme s moq fr.v tqh sme na divana v hola oba4e na otkrehnata vrata.i kakto si pravim raznite dvijeniq i vijdam 4e na otkrehnatata vrata stoi i ni gleda bava4kata sus sestra mu na ruce(deteto miloto be6e na 1 godinka i 2 meseca).i az nekva po4nah da se durpam da kvi4a ne6to se opitvam da mu kaja,4e dani(bava4kata)ni gleda ma toi ne zacepva i na mackata i stana neudobno i vleze v dr staq,a tq ina4e e mlada na 25-26 god.lellel umrqh ot sram,posle milata 4uka na vratat i pita mojeli da vlezem da nahranim malkata,a na men mi ide6e da se skriq pod masata ot sram :P

С бившата ми приятелка сме имали доста гафове - 1 път не ми стана... 1 път ни хванаха катаджии в колата на един приятел... 1 път ни хванаха родителите й... хвана ни една учителка в кенефа в даскало (добре че й бях любимец )... се недоразумения...

Ами то гафове ... много
    хванаха ни катаджии докато се чукахме в колата .. но най- куцото беше в тях .. уж се отбихме за малко .. но се разлигавихме и ...
    тъкмо я лижех и й бях пъхнал пръст4е в дупето и сестра й влезе в стаята .. аз гол,надървен.. тя мокра .. иии .. абе кофти работа .. (честно казано не става като по филмите - там сестра и щеше да се включи )
    гафовете с ескапел-а .. също - 2 пъти ..
    не-ставане - 2пъти (мамка му)
    и на нова година (не е гаф, хваля се ) бяхем скъсали от 1 месец и най-добрата и приятелка ми духа във Wc-to ))
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Ами то гафове ... много
    хванаха ни катаджии докато се чукахме в колата .. но най- куцото беше в тях .. уж се отбихме за малко .. но се разлигавихме и ...
    тъкмо я лижех и й бях пъхнал пръст4е в дупето и сестра й влезе в стаята .. аз гол,надървен.. тя мокра .. иии .. абе кофти работа .. (честно казано не става като по филмите - там сестра и щеше да се включи )
    и на нова година (не е гаф, хваля се ) бяхем скъсали от 1 месец и най-добрата и приятелка ми духа във Wc-to ))

Ами то гафове ... много

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от mackata90
    Ние обикновенно го правим без презерватив, защото той казва че мед през стъкло не можел да лижи
    Пфу, и той ли ще се тъпче с противозачатъчни, да си прецаква нормалния биологичен ритъм с хормонални таблетки?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Аз гафове нямам, но ще кажа един гаф на мой приятел.
    У тях има такъв диван, дето се разпъва и става на легло.
    И те на ъгъла и .... и паднали от леглото двамата

ем..майката на приятели ми ме беше поканила у тях и по едно време трябваше да слезе до пред блока с една нейна колежка.И то какво стана,че почнахме да се разгрещявахме и тамън бяхме по бельо ии чувам как се тропа с входната врата и скачааййй и се обличаййй и после той реши веднага да отиде при нея и тя викаа : аа аз тамън щях да дойда да вида как сте и кво правите А пък един път сме в една болница.Бяхме на посещение там ала бала и в асансьора слизаме надолу и почнахме да се налазваме, при което внезапно асансьора спира и една сестра се качва ии ние такива си умираме и от срам и от смях ии тя жената застанала и вика аа спокойно няма лошО

xhaxh ...
    » за х

Град
    Асеновград
    Много са , кое първо да разкажа .. Секс в даскало !!
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Ами чукам си аз една позната...в тях ама яко сме се разгорещили и по едно време се чука на врата и се чува гласа майка и:"Абе вие секс ли правите или се колите".Мноо пекана жена,напълни ми душата.
    Вива канари...!!

Повече от фен
    Еми аз се сещам че,счупихме леглото на чичо му и той човека после като видял се чудил кога го е счупил
    веднъж докато праихме секс в една изоставена сграда през ДЕНЯ един мъж дойде и ни видя, ама нищо не каза и си тръгна кат ни мерна и ние си продължихме
    внучка мИчта

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе нали има такава тема - Секс Гафове ... Кой изрови тази
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си