- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ходите ли голи вкъщи
Въпросът ми е пределно ясен. Ще бъде добре да кажете, как попринцип сте облечени вкъщи. Дали анцуг и още нещо, дали с външните дрехи, или без нищо. Аз обожавам да ходя или само по боксерки, или без нищо, или само с фанелка. Ако някой е зарибен да ме види, да ми пише по ЛС и е възможно... да му пратя снимка![]()
Едит: Сори ако темата не е за тук, или има такава, просто не съм сигурен къде трябвашеПак сори ако е имало или трябва за другаде=
Втори едит, по важенНачи не се майтапя. Който иска снимка да пише, аз ше пратя, ама сериозно
![]()
ами вкъщи по принцип ходя по пижама,но когато съм сама или с гаджето си се разкарвам голичко :P
Не знам защо,но не обичам да ходя гола или с някакво по оскъдно облекло от къси панталонки и потниче,през лятото!Иначе,когато е по-студено си слагам 1 анцуг(или както се пише) и неква фанелка и съм ок!
![]()
Когато сме сомо Аз и Гаджето често си ходим и голи.
А през другото време с по-широк анцуг да не ме стяга Пениса и Тестисите, не обичам дънки.
^ancung![]()
Ami az hodq v nas po bokserki i potni4e
вкъщи по пижама или по анцунг, иначе в стаята ми се е случвало и гола да гходя
[img][/img]
Ауу какви сте мръсници всичките..лелеле
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ходя гола, когато съм с гаджето или сама. Ина4е с някакви по-широки панталонки или анцунг и блуза. Или по пижама![]()
![]()
Робинята на Quench
АНЦУГ се пише![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
xax epa ba6 gola mi e neydobno da hodq... nz neksi ne se 4yvstvam komfortno ei tei za ni6toto golo da sa razkarvam.... no ina4e pra6ki i sytien kato sam sama... ii mam kato e v ka6it po pijama :P ina4e se 4yvstvam tvarde navle4ena nqkak si![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Анцуг. Обичам простора.![]()
Хахаха..е като искаш простор - ходи гол/аПървоначално написано от Click
![]()
Иначе и аз като SINDEL.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
когато съм сам в апартамента - може да съм чисто гол или по боксерки ако ми е топло. При не-толкова топло- и знам че няма да излизам - стоя си по най-домашно облекло. Но главно предпочитам да съм облечен че все е дно ей сега ще хукна на някаде - харесвами да изглеждам добре.
Offtopic - Trash - ами ако някой гей ти поиска снимката и каже че си много секси и иска да те....![]()
em i az si hodq gola kogato mi se otdade vuzmojnost![]()
A puk nai me kefi kogato vlqza da si zema du6 i da si izlqza samo s edna kurpa na glavata bez ni6ty dr xaxa
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Aз винаги си ходя гол.Дали у нас (когато съм сам) или в баните на фитнеса(когато има други хора)!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()
![]()
![]()
Моля те ЗАМЪЛЧИ !!!! Не за др,а заштото мн се излагаш !
![]()
![]()
![]()
Не .Се пак брат ми е същата смяна като мене ,то няма време за една "чикия" то и гол да се събличам![]()
pijamka ili potni4e i bikini![]()
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
Лятото когато съм сама в нас си движа по бельо,или само по дълга фланелка.А зимата си се разнасям с пижама или анцунг.Имам си дрехи за излизане,и за в нас![]()
по пижама или по халат защото не се заседявам мн в нас и нямам мн домашни дрехи
Дори в момента съм гол. Иначе с боксерки и максимум едни късни панталонки.
a вкъщи носите ли сутиен???
По-темата-когато не съм гол съм съблечен![]()