- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ходите ли голи вкъщи
Еми зависи от времето ,но най-често с пижамка или по бельо си се разхождам .За сутиена- само за навън ,вkъщи- почти никога![]()
![]()
Първоначално написано от Kote^^^
Излагаш се ти! Може в махалата ти да казват "анцуНг", но това не означава, че се пише по този начин!Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
Хора, купете си речник![]()
Не стига, че не могат да пишат, ами тръгнали и да спорят...
Казваме анцузи, а не анцуНзи, нали?
![]()
АНЦУГ
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
зависи,ако е лято ходя по бельо,а през зимата съм по анцуг,а ако съм сама може и гола![]()
АНЦУНГ
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
Какво друго да кажа, освен:
Тук няма какво да добавя...![]()
![]()
![]()
Моля те ЗАМЪЛЧИ !!!! Не за др,а заштото мн се излагаш !
![]()
![]()
![]()
П.П. Аз не бих го написала толкова неграмотно!![]()
da be ako jivewete u doma da vidim kak 6tqhte da hodite oble4eni u doma e kato lednikovata epoha 6tykat pingvini i polqrni me4ki iii sym navle4ena kato za....
Изключително рядко се разхождам гол вкащи (само като съм сам, де) .
Сори не се сдържах, но напоследък много съм се загорял, така че който иска голи снимки да пише на ЛС. Ако искате да не е само снимка, а някакво действие, ще видя действието, и може и да го изпълня.
Непознати сте ми така че не се срамувам (което е доста странно)
Ако има навити да пишат на ЛС
Прав си, луд съм... и все пакПървоначално написано от VenkolM
![]()
![]()
Ако съм сама или с приятеля ми ходя по белиоАко наще са вкъщи с пижамка
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Не за друго, но и ти не оставаш по-назад. Пише се "заЩото".Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
По темата - вкъщи обикновено ходя с по-удобни дрехи - анцунг, тениска.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ххаха аз вече се отказах от това,щото баща ми има ужасния навик да не чука,а направо да влиза ..Първоначално написано от stefity
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не,мн ясноДори не съм свикнала и не мога да спя напълно гола. Задължително поне гащи трябва да имам..
Smile!?
hah .. mi da kato sym sama kakfo me byrka!![]()
i kakto si e toplichko ... ko me byrka ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
da hodq razgolena kogato na6te gi nqma v ka6ti...N evarvi vse pak da si mqtam zadnika s edna prepaska samo rped ba6ta mi i maika mi nali?!
аз като изляза от банята и седна пред компютъра или като се прибера и си сваля дрехите да се преобличам понякога забравям да си сложа нещо и си стоя по хавлийка ако ми е по студенко. Но ако не съм забравила печката и без хавлийка съм си. А ако трябва да ходя до някъде другаде наметвам каквото намеря ако има някой у нас. Аз спя и само по бельо и ми е любимото като някой ми звънне на вратата рано сутринта да отворя едвам загърната в чаршафа![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Понеже ме ядосахте и проверих в речника,пишес е-внимание анцуННННННг !!!!! И в речника го има-който не вярва да си го провери!
АНЦУНГ![]()
ИххПървоначално написано от AnoNim4e
Направо си те представих как тропаш с краче![]()
АнцуНг еНяма спор.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Видя ли Out Of Love`f ,после аз съм неграмотната и тЪпата !Мн мразя някой да спори с мен и да не е прав и да си държи на мнението !:P btw днес ми е супер як ден,затова етови една целувчица на вс
![]()
За да бъдеме точни АНЦУНГ се пише. А иначе ходя голПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
![]()
![]()
Пише се АНЦУГ!!! В речника пише АНЦУГ!!!
![]()
![]()
Ето ги и словоформите ТУК.
Не разбирам защо спорите! АнцуНг звучи смешно, тъпо, цигански... и НЕ Е ПРАВИЛНО! Излагате се!!!
Не знам защо си губя времето ...Този спор съм го водила и друг път. Така или иначе знам, че съм права
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
На компа нямам български правописен речник, но за да сте още по-сигурни, че ГРЕШИТЕ - ето няколко примера от други речници:
* БЪЛГАРО-АНГЛИЙСКИ РЕЧНИК
* БЪЛГАРО-ИСПАНСКИ РЕЧНИК
За сравнение, ако напишете анцуНг, не излиза НИЩО!
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
Какво да видя?! Ти не си представила нито един аргумент, а това че група не особено интелигентни хора мислят по същия начин като теб, не означава, че си права. ЦЕПИШ ЛИ?
Ахаха, да ама друг път... Анцунг си е и тфа е...Първоначално написано от Out Of Love`f
Пренесете темата във "Фън,фън,фън" или във "Всичко тийн на куп"..
Обърнахте го на спор за правопис и правоговор![]()
И идея си нямам как се пише анцуг или анцунг![]()
И не,не ходя гола в къщи...![]()