.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

имам нужда от помощ

влезнах в този форум и видях че има много разумни хора които дават превъзходни съвети та реших и аз да ви помоля за помощ. Аз съм на 13 и съм от софия преди един месец най - добрата ми приятелка ме срещна с едно момче което много ме харесваше бяхме в един клас до 4 клас и през лятото ми предложи но аз му отказах защото си харесвах друг. Та видях се с него и с най добрият му приятел, започнахме да излизаме с двамата , а аз неусетно се влюбих в най добрият му приятел. Срещите ни постепенно намаляха наскоро разбрах че той може би си има гадже понякога си пишем по скайпа но аз продължавам да съм лудо влюбена в него. Има толкова много момчета които ме свалят но аз просто не мога да им обърна внимание НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ помощ...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Kaji mu kakvo 4ustva6.Nqma kakvo da gubi6..Jelaq ti uspeh..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

признай му как се чувстваш.акло пък има гадже поне ще разбереш

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amii taka i da kazva6 na nas nie nemojem da napravim ni6to osobenno za6toto ne6tata moje6 da promeni6 samo ti ako mu kaje6 i toi te othvyrli 6te razbere6 4e nqma6 6ans i 6te se otkaje6 ili 6te prodylji6 da se bori6 nooo pyk kato kazva6 na nas nie nemojem da ti kajem dali ima ne6to ot negfova strana taka 4ee deistvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си