.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

дЪрЖИТЕлИ СЕ ТЪПО ?

Абе хора случвало ли ви се е примерно когато сте в даскало и има около вас яки хора на които искате да станете fr просто шото те са яки и за вас е добре да сте fr с тях обаче се държите като пълен сдухар и кретен и тъпак а всъщнот сте ебати якия и в среда където не се опитвате да се харесате на някой всички ви обичат и сте си The Best обаче понеже можеби не се отпускате така при другите те ве зарязват и викат "а ве оставете я тая сдухла" кВо Се прави в такива случаи а ?

Еми не се притеснявай от яките,на които искаш да се харесаш.Отпусни се,бъди себе си и се дръж свободно,така може да им спечелиш вниманието. Айде Успехчета :P

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    "Сдухла" ... "сдухар" ?!?!?!?! Какви са тез думи,че не ги разбирам ...
    Не ми се е случвало щото се държа по един и същи начин с всички,не играя сцени за да се харесам на някого.

Град
    ПрИ Теб
    Ako iska6 da se haresa6 na drugite badi sebe si tva e moq princip!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Na sedmoto nebe
    Отпусни се и не играй никакви роли,бъди просто себеси. Не се стресирай какво ще кажат или дали ще те харесат.Когато не играеш роля ще те забележат без да усетиш, и хоп вече сте станали приятели. Айде успех

еми не знам,щото не съм се опитвала да се сдружавам с най-нахаканите фукли в даскалото. Познаваме се , но не ми е притрябвало да им се доказвам и кат казват такива работи могат само *цензура*
    С някои наистина си заслужава да поддържам някакви fr отношения
    Явно в първия опит за запознанство с тях си се издънила , или се притесняваш да не стане..както и да е , колкото и да играеш и не се държиш като себе си , толкова по-лошо Не е нужно да не си "сдухла" в техните очи само защото ги имат за много известни
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от twix_91
    Отпусни се и не играй никакви роли,бъди просто себеси. Не се стресирай какво ще кажат или дали ще те харесат.Когато не играеш роля ще те забележат без да усетиш, и хоп вече сте станали приятели. Айде успех
    +1

чакай малко само ... кои са тея "яките" за културисти ли става дума
    Как определяш дали 1 човек е "як" или "смотан" ей тва немога да разбера мамка му.Защо искаш да се "внедриш" в компанията на "яките" ? Що те не дойдат при теб ?

P.S тъпо социално поведение
    P.S1 гледайте филма
    Klass
    ето линк и към Zamunda

Изобщо не разбрах какво питаш! Но на въпроса в заглавието - твърдо да!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ххаха
    Да,и аз се държа тъпо...навсякъде със всички май...станала съм найстина голям задник...заеби...

А тя пита как се държиме,когато се опитваме да се харесаме на `яките` в училище...пхаха...Аз още не съм разбрала кои са яките в училище
    Ама и като ги разбера пак ще си е същото...

"Пичовските компании" често побеждават в количество(както на хора , така и на разните си предразсъдъци) над другите. Всеки в тях , разгледан поотделно , често е всъщност позьорска история.

Говоря за тълпите от "такива", не за самите печени хора по принцип.

Мисълта ми е,че често да си сам е по-добре ,отколкото да си в такива шашми.

А ако на някой му пука за репутацийката до степен , в която да се мазни на някоя тълпа , мисля, че едно-две удряния на лицевата част в стената ще му помогнат повече.

аз обикнтовенно изпростявам на даскало (.....университета) ........ направо нз каде са намирам пък камоли да забележа някой друг около мен ........

И аз смятам че да се държиш естествено е най-добре!Аз и не мога да се държа по друг начин!В училище е тъпо,почти нямам приятели там,защото повечето са пълни селяни и няма за какво да разговарям с тях...Иначе от другия клас са най-нафуканите ,които не понасям...нищо не струват ,а самочувствието им е до небето!Не мога да разбера защо трябва да има такива хора,а можещите са без самочувствие и никога не могат да покажат какво могат???

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Целия проблем идва от това,че се държиш неестествено,правиш се на клоун, с една жалка цел-да се харесаш на "яките" и къде е смисълът се питам аз?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да,и аз се държа тъпо...навсякъде със всички май...станала съм найстина голям задник...заеби...
    +1 ама не ми и пука де
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Карнобат
    на мене ми се случва щото когато искаш нещо да е перфектно и да стане добре тогава най се объркват нещата...шри мене постоянно се случва...
    И всъшност маи със всички почнах да се даржа тъпо нз що мъча се да се попрвя ама се така става...нз кво данапрая даже мисля че затова съм скарана с приятелките си.ти се опитай дане се ядосваш за грешките на другите и участвай в разговорите им,не стои безучасно...божее аз ли го казах това...
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

'яките' са най-сдухани.

Просто не се опитвай да им се харесаш.Дръж се естествено и който те приеме като ''сдухарка'' да си гледа работата.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Неее...аз се държа както и попринцип...ако искам да стана приятелка с тях,то те трябва да ме приемат такава каквато съм.

Нещо много не цъкнах к'во искаш да кажеш...ама горе долу....Що пък ТИ трябва да сменяш маски пред "ЯКИТЕ" и да им тичаш след гъза? Що ти не станеш "ЯК/А" и ТЕ да тичат подир твоя?!
    а отговор на заглавието ти: Да, държа се тъпо понякога

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Минах през тази епоха

Сега си имам свои приятели и познати,с които се чувствам добре,и
    си ги избирам самичка,без да правя разни панаири :P

Има някои,които се правят на клоуни,за да са ми уж friends,но не им
    минава номера.Просто не е нужно да се държат така,трябва да са себе си.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    'яките' са най-сдухани.
    Да и аз тва съм забелязала ... ама не е така с вс! (мн важна забележка ... )

A по темата ...
    .. и аз правех така за да се харесам на една фр(не защото е "известна" (нищо че наистина е ) , просто мн ме радва )
    Обаче така не става... като мине малко време просто няма да можеш да продължаваш да се преструваш.
    Айде успех :
    P
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Град
    At the world's end
    Абе на мене ми се случва, ама ми идва отвътре просто и предпочитам да не говоря много, защото в такива ситуации е най-добре да направиш точо това. Аз съм виждал мои познати които се държат адски тъпо и забелязвам колко са смешни в такива моменти. Иначе понякога сякаш неочаквано се сещам за някви неустоими лафове и реакцията на околните е мн добра
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Ми тъпо като неестествено от доста време не ми се е случвало, ама ми се случва да изръся някоя върховна простотия и който не ме познава особено се хваща за главата.. шанс
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    Момиче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си