Е, естествено, че няма да те нападаме Нормално е да се чувстваш така, но не разбирам защо трябва да се променяш? Щом наистиа се чувстваш като така нареченото "ЕМО", не е нужно заради някой да се променяш... Бих казала, че е страхотно да се различаваш от другите... Но щом си сметнала, че е нужно... НАПРАВИ ГО! Четох, че именно зимната ваканция е момента, да смениш прическата, гардероба, дори и характера В нашият град например има една друга "ЕМКА", и като я гледам... направо... чака на спирката сама, в ъгъла, с цигара в ръка (или в уста, зависи) ... гледа злобно всички (мен ми е ХИПЕР интересна, може би изглеждам глупаво отстрани, но наистина ми е много интересна, защото е най-странното ЕМО в града) В училище също съм забелязвала, но да ти кажа... специално момичето, за което ти говоря... е нещо като ЕЕ (елегантно емо ) В смисъл... както си трябва, но начина й на обличане... не е про... дърпано и т.н... а напротив... цялата е в черно, с нормални, широки панталони, черна блузка... Бих казала, че е и доста приятна на у-щето ни :P ... Не знам защо ти говорих за нашите ЕМО-та... ама ако желаеш да се промениш, и ако наистина си си "ЕМО" вътрешно... ще е трудно, но знай- Ако искаш нещо мноооого силно, ще го получиш Айде успехи... А за предателите... всеки човек се чувства предаден в някакъв етап от живота си... абе... не се занимавай повече с такива хора Таа... успех