- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да пия много, но да са напия малко?
kak da pia neska mnogo ama da se napia malko daite savet
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
как да се напиеш ли ?
Еми ако искаш по-бързо да те хване, пий на празен стомах. Иначе не е хубаво да пиеш много! Черния ти дроб имаш ли си представа как ще се почувства, ако му изсипеш 1/2 литър ракия да речем![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Не се прави на мъж и пий малко няма да станеш нещо повече ако изпиеш 2 литра ракия
вместУ да пиеш се Уливай по дрехите...не си ли гледал филмиПървоначално написано от ludia_s
![]()
Пиеш пиеш като почувстваш ,че ти става зле отиваш в тоалетната бъркаш с пръст в гърлото драйфаш си разбираш ли ето така -->и после пиеш на нова сметка!Тва е най-ефективното , което мога да ти препоръчам аз така съм правил!
![]()
![]()
Голяма хвалба, че ще се напиеш. Хвали се, ако можеш да държиш!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от MG-X-Power
я по-добре не пий че само хабиш алкохола![]()
Хайде ти по-добре не ми казвай дали да пия или не защото не ми броиш ти парите за алкохола нали така?!Първоначално написано от Apostola
Въпрос:Как да пия много, но да са напия малко?
Отговор:Амфетамини![]()
Don't worry,be happy!
Това е най-лесния начин да стигнеш до алкохолно натравяне.....![]()
Пий много течности. Демек гледай да гасиш повечко.
Гасилката да не е газирана - по-добре да е сладък сок.
Задължително хапвай МАЗНО мезе (луканка примерно), щото мазното забавя адсорбацията на алкохол в стомаха и от там преминаването му в кръвта.
Украинците хапват и кисели краставички - от киселото организма уж се напивал по-вавно..
Преди да почнеш да пиеш гледай да си добре нахранен, а не гладен.
Колкото по-горещо и задушо в стаята е по-вероятно да те хване - тоест гледай при вас да е обратното.
Не пий на ексове!!! По-добре по-честичко, на по малкио глътки. Ексовете напиват яко.
Не смесвай алкохол!
Колкото по-скъп е алкохола, толкова ще имаш по-малко махмурлу - личен опит.
Един трик - можеш тайно да си долееш в алкохола малко гасилка ама да е с цвета на алкохола да не си личи - така ще изглежда че пиеш повече.
Не пий никакви антиобитици/хапчета или аналгин за глава когато пиеш.. че става лошо.
Това сде сещам засегха.
Ама както казаха - няма смисъл да се правиш на мъж... Момиочетата не харесват насрано-пияни момчета. Даже това ги отблъсква. ТАка, че се замисли за какво го правиш..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пий Редбул или Шарк като добавка с алкохола.![]()
Купи си "Диазепам" от аптеките.![]()
смени си алкохола с водица![]()
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Бензодиазепините(Диазепам спада към тях) в комбинация с алкохол води до значително подтискане на ЦНС(Централна Нервна Система), както и увеличава риска от натравяне и смърт......Доста противопоказна комбинация........
Много много лоша идея даде пич.......![]()
![]()
Не трябва да пиеш на празен стомах - ще ти стане лошо и ще драйфаш!Пий по много,ама на части и замезвай яко!Ще те хване,ама поне няма да има последствия!Аз така правя - получава се!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Натурален сок- пиеш много, напиваш се малко, но все пак внимавай, свръхдоза витамини си е опасно
![]()
Казвали са ми, че 1-2 супени лъжици олио преди да пиеш ще ти помогнат да не се напиеш (твърд алкохол.. става дума)
соу..
БИРА!!!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
пий вода бе тогава ще се надуеш кат балон а нема те фане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди консумация на алкохол..пий биволска урина![]()
pi mnogo voda i ne pii alkohol garanciqta ti davam 4e nema se napie6![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
оох, ако ставаше така..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
по-добре не пий,малцина сме хората,който найстина могат да пия!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно