- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- немога да кажа ОБИЧАМ ТЕ
добър вечер....та имам голям проблем...но без ебавки моля...
ходя с приятеля ми 5 месеца,той ми е първия,правя всичко за него,много добре се разбираме....знам че ме обича постоянно ми го казва и показва/доказва...и аз го обичам и то много искам да му го кажа,дори изпитвам голямо желание...но немога да изрека самата дума ОБИЧАМ ТЕ ...той дори ме пита и ми каза че знае че го обичам но иска и да го чуе а аз неможах да му го кажа...имам голям страх..никога не съм казвала тази дума...и той е първия човек който ме обича и аз обичам...незнам какво да правя ..искам някои друг съвет...найстина искам да му го кажа но усещам нещо на гърлото което не ми позволява да изрека тази думичка...
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Здравей, и аз имах същия проблем.И никога не казвах "обичам те"!Той като ми го казваше, аз отговарях с "И аз", но никога не казвах думата.Но се разделихме(по друга причина) и после пак се събрахме и разбрах колко съм превързана към него и се престраших да му кажа "обичам те" ...и беше доволенТака, че се престраши и ти и му го кажи.Един път стане ли, ще му го казваш винаги
Хайде успех
![]()
И аз не съм казвал на някое гадже че го обичам...Пиша по смс-си по скайп ама в очите не съм го казвал, може би още не съм срещнал човека който наистина обичам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен си внушаваш,ако наистина искаш да му го кажеш просто поеми дълбоко въздух и му го кажи,ясно и просто.
Ти не можеш а аз няма на кой... (какво да кажа просто)!Леле избиваме на някакъв нагативизъм... Ако наистина го обичаш ще успееш да го кажеш, само си втълпяваш че не можеш!Успех!
Естествено, че можеш! Освен ако не си на една годинка и още не може да говориш. Знам проблема и наистина е кофти. Но когато веднъж го кажеш, той се решава и повече няма да го има. Затова дори да наведеш глава надолу - пак го кажи - "Обичам те". Следващя път го погледни в очите и пак го кажи, че го обичаш. Ако иксаш и в чата му го кажи като за тренинг. Сигурна съм, че ще се справиш. И трябва да ти кажа, че това е голяма стъпка към еазимоотношенията ти с хората завбъдеще. Всеки изпитва нуждата да чува, че го обичат. С приятеля ти едва ли ще имате някаква сериозна връзка и ще си останате заедно - да създавате семейство и т.н и ти трябва да можеш да кажеш на следващия, по-следващия и тн свои приятели, че ги обичаш ... и на близките си хора и на всички![]()
Memento moriendum esse!
Много хора се представят по много по различен начин когато са пред компютрите са отворени разкрепостени и почти няма неща който да немогат да изрекат но ... когато намериш някой който найстина да Обичаш думите сами ще дойдат ... а и точно тези две думички имат най-силно влияние когато гледаш половинката си (или бъдещата си полвинка) в очите ...Първоначално написано от tuzaro
а и както са казали умните хора ... Обичам те , Извинявай и Помогни ми се казват най-трудно ...
и аз има същия проблем мен![]()
не мога да кажа обичам те на на момчето ,което обичам![]()
затова направих една глупост![]()
![]()
![]()
Важното е да го чувстваш, пък ти в един момент ще усетиш кога си сигурна и не те е страх да го изречеш...Поговори с него, ако искаш.Според мен ще те разбере, въпреки че иска да го чуе.
stiga ligav6tini, nqma ne6to koeto ne mojete, ima ne6to koeto ne iskate. koe mu e stra6noto kogato si siguren v e=nego????
az da si kaja 4esno sam go kazvala smao na sega6niq si priqtel![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Няма нищо странно. На сегашното ми гадже й трябваха 7 месеца за да ми го каже, като и преди мен на никой не го е казвала...та споко, сама ще се почувстваш готова в някакъв момент.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ne misli za tova mila.Kogato izre4e6 tezi dumi 6te razbere6 4e si mu gi kazala ne za6toto meseci nared si mislila kak,koga i kade da mu kaje6.Te prosto izvirat ot sarceto.Sami 6te izlqzat i ot ustnite ti.Obqsni mu tova 4e kogato te kara nasila nqma da stane,kolkoto i da go obi4a6Gu6kam te
![]()
i az taka,am ima vremeПървоначално написано от tuzaro
![]()
пф....аз найстина го обичам и го чуствам но когато реша да изрека тези думички все едно съм глухоняма и немога да говоряаа толкова много искам да му ги кажа и да се зарадва....
благодаря ви все пак за съветите... и аз те гушкам "svm1987"
![]()
И аз така мисля.. Не е толкова трудно, баси..Първоначално написано от mon4eto
Животът е адът описан в Библията!
Kakvo se samnqvate v 4uvstvata na momi4eto be!?Tq iska savet a ne upreci.Neina si rabota dali se zablujdava ili ne.Tq posto iska razbirane.Tolkova li e trudno da se postavite na neino mqsto?
майната тиПървоначално написано от C0rps3`f
![]()
A be tuka mejdu vas namira li se CHovek ili samo statui?Ne iskam da obijdam.Iskam da vi nakaram da se zamislite!
naistina tezi dumi ponqkoga sa trudni za kazvane. li4no az dosta mi be6e trudno da kaja obi4am te, moje bi e normalno 6tom pri tolkova mn hora e bilo problem. spoko prestra6i se kaji mu 4e go obi4a6 i nqma da sajalqva6Първоначално написано от MosT_WaNTeD
![]()
tova e nqkakvo samovnushenie ili pritesnenie.qvno mn go obichash.![]()
благодаря...радвам се че поне 1 човек ме разбира...Първоначално написано от asi_basi
![]()
Просто явно момента не е бил подходящия или поне според теб не е бил такъв ,за да му кажеш ,че си го обичаш!И аз не съм казвала лице в лице на Него ОБИЧАМ ТЕ ,просто защото ме е страх да го кажа,но пък иначе той знае че е така ,писала съм го ,но никога не съм го казвала...е веднъж му го прошепнах ,но едва ли ме е чул.Така че мацка ще му го кажеш в най-подходящия момент .Успех!![]()