- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- немога да кажа ОБИЧАМ ТЕ
Аз не знам защо, но никога не съм го имала този проблем. Да, сега го осъзнах ...Не знам дали това е точно срам или нерешителност , но както много преди мен каха .. направи го 1 път и след това е мн лесно.. аз с моя ходим от близо 8 месеца но дори и в началото не ме е спирало нещо да му го казвам и повтарям по много пъти. Съветче от мен: преди да му го кажеш не го мисли и премисляй толкова
кажи си ... "сега ще му го кажа" кажи го и готово. Не дей да мислиш как ще прозвучи, как ще реагира той и тнт..
Успех !![]()
Има ли проблем 1на тема да се подновява по този начин след като писааното в нея не е губи смисъл с времето![]()
![]()
![]()
Щом се е изчерпала значи няма какво повече да се каже по нея....Първоначално написано от didinkataaa
Обичам ви всичките.
Everybody loves a little bit of pain.
ти ако нямаш не значе че никой друг няма какво повече да допълни
![]()
![]()
Виждам, че ти имаш?Първоначално написано от didinkataaa
Пон Дек 31, 2007 9:19 pm абе к'во ви става неска бе ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да ти кажа ли или сама ще се сетиш?Първоначално написано от Hilary_
кажи ми ..Първоначално написано от Paincodex
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Аз ще ти кажа - днес е национален празник и затова се побъркваме, понеже сме патриоти до един !
Бтв може да не е изчерпала самата тема, ама след 20 месеца няма начин да помогнем на човека. И това се превръща в поредната тема за спам.
И настроението.Първоначално написано от Hilary_
извод .. нека се заключи!!!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
Priceless .. <3
Aбе, шибани говеда, тая тема е от 2007..
Момичето/момчето/нещото вече сигурно се е оженило/омъжило/самоубило.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Ти си един от малкото хора,които осъзнават значението но тези две думички,а не ги казват просто за да отбият номераА по темата ,щом смяташ,че той е човека му го кажи.
Ми, иди на логопед, бе :P![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
i na men mi e mn trudno da kazvam OBICHAM TE![]()
Спокойно и аз се притеснявах да го кажа на приятеля ми и ми беше трудно.Точно както ти каза,че се едно засядат на гърлото ти думите.Ноо .. се престраших и му го казах и с всеки път ставаше все по-лесно и сега даже не обръщам внимание,че му го казвам.Навик си ми е от време на време да му казвам тези две думи и да му припомням,че ги изпитвам.Надявам се да се престрашиш и ти по-бързо!Успех![]()