- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! :)
Айде честита и от кака ЛинчеМнооогггооо
на всички ви
![]()
ЧНГ на всички. Бъдете здрави и усмихнати, мечтайте и сбъдвайте мечтите си
И от мен и от мен!
ЧНГ!
искам ви с усмихнати,щастливи личица (а не като емота) весели физиономийки.късмет и успехи под възглавката и
гаджета у ... както и да е![]()
айде да не прекалявам,че нещо не ми се получават много много римите (аз пък къде видях рими?!)
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААААААААААААААА АААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честита нова година на всички и съжалявам че ще ви залея с негативизъм но по повод този отговор... нито сме здрави нито усмихнати и в момента не мечтая а следователно няма какво да сбъдна!Първоначално написано от AddictedToTrance
4.N.G all nz s kakwo saznanie pisha sq tuka ,ama iskam d a wi pojelaq mnogo radostni momenti i udovolstviq prez tazi godina. mn usmivki i shtasite![]()
Look deep inside me ...
Еми да не мислиш, че аз последните дни от старата година бях здрав а?Първоначално написано от Bad Intentions
Чак тогава осъзнах, че здравето е на първо място... Защото бъдни вечер и коледа прекарах в леглото докато другите се веселиха...
А относно мечтите аз не съм си пожелавал нищо нито на коледа нито на нова година, че да се збъдне защото одавна не вярвам
Ч.Н.Г. и от мене![]()
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2008!!!
пожелавам ви много здраве щастие любов и много сбъднати мечти!!![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Айде Честита Нова Година, живи и здрави, почерпени и усихнати...![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
ЧНГ![]()
![]()
Да сте весели и усмихнати и да постигате всичко, към което се устрмите! Мн успехи през новата година!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Честита нова годинна и от мен!Пожелавам ви мн здраве,щастие и любов!
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
4ng i ot men obi4aite se![]()
За много години![]()
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!
За многая лета, всичко най![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Честита Нова Година на всички!Пожелавам ви мн здраве, любов и мн мн усмивки!Успехчетааа :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
И от мен сладуриии и сладуркии![]()
Много щастие късмет и мноооооого любов![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!