- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм
объркан съмНезнам какво ми е ревност или просто тъпота от факта, че човека който толкова много обичам няма да е с мен, а в компанията на други хора
Целият свят ми се вижда сив.защо ли ? Ами ето какво ме съдира отвътре... Уговорих се с "приятели" да празнувам новагодина с тях мда "приятели" щото се запознах с 2 от 3те момчеда днеска /да 4ма ще бъдем на нг ;/ /
Що ли ? щото тва е друга история... Както и да е приятелката ми ми каза че отива заради нейната приятелка която им била обещала.А аз толкова много исках да съм с нея
Незнам вече какво да си мисляНе искам да и казвам ела с мен или недей отива там , просто не искам да я ограничавам понеже ме е страх да не я загубя
Друг е въпроса че няма каде да отидем за да празнуваме весело нова година поне ако тя дойде с мен / аз вече съм разбрал че тва ще е една от 16те ми нови години които прекарвам вкъщи или в компанията на хора които непознавам/.ОК нека си прекара поне тя весело , но тук идва момента на ревност КОЙТО сякаш разрязва сърцето ми... дръугото което ме кара да се чувствам като бомба е факта че ще е пълно с пияни пубери и някой може да и направи нещо
оффффффф на никой не пожелавам тва което изпитвам сегаДайте съвет какво да правя че
вече ми идва да ... моля ви![]()