.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разделихме се преди мн мн време, но ..

razdelihme se s moqta 1va lubov predi mnogo mnogo vreme nqma da kazvam kolko tochno, no toi vse oshte mi lipsva, vse oshte adski mnogo go obicham dori i mu go kazah no kuf li beshe smisala kato veche nqmam shans s nego ;( Toi veche ne me obicha kato gaje ;( Prosto sme fr i si pishe seki pat po skype kak da mi mine bolkata neiskam da go zabravqm .. nqma li nqkakav drug nachin da mi mine bez da spirame da si pishem i t.n;( zn che nqma i bez tova shans za nas veche

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Миличка много съжалявам но живота е такъв гаден!За да преодолееш мъката просто се успокой и се опитай да спреш да мислиш за него не единственото момче сетът не свършва като не сте заедно продължаваш напред и бъди уверена че има любов за всеки и включително и за теб,ти може да обичаш ама той теб не това не е любовта откажи се и погледни напред има друго момче което заслужава да те обича и ти да го обичаш!Такче горе главата и смело напред започни наново с нов човек и бъди щастлива и честита нова година много здраве щастие и късмет ти желая.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Много правилно ти го казаха ... така си е ... вярно несподелената любов боли ... но щом като той те е обичал веднаж (ако сте били по-дълго време заедно) може и да има някакъв шанс да си го върнеш ако грешката причинила раздялата е била твоя и му покажеш,че съжеляваш и че това няма да се повтори и че той все още е всичко което искаш от едно момче и ако той не е с друга и ако не е влюбен в друга може и да си го върнеш ... щом веднъж си го свалила ... защо не пак ако му докажеш че си се променила и пак повтарям ако грешката е била в теб ако пък не ... просто си спомняй със усмивка за изминалите дни когато сте били заедно ...

Мега фен Аватара на koalka
    Спри да си пишеш с него...колкото и да ти е трудно.Подхранваш си чувствата така и не искаш да го забравиш.Трябва наистина да го желаеш и да искаш да продължиш живота си с друго момче, за да стане нещо.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Несподелената любов е гадно чувство, но ти също сама си влошаваш положението. Сама казваш, че вече няма шанс за вас. Тогава защо продължаваш да си комуникираш с него?! Игнорирай го докато охладнееш към него, сама виждаш, че на този етап не можете да сте приятели, защото ти го обичаш.. обаче не можете и да сте нещо повече..тогава защо просто не го отбягваш. Ако ти сама не си помогнеш да го забравиш, няма кой да ти помогне. Сама си влошаваш нещата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си