.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не те знам какво ще правиш ама по добре научи в 8 клас щото нещата там са ти в основите на почти всички задачи в 10-11 клас.От 7 клас спрях да уча по математика и след това 9 клас -дванайсет двойки 10-10 и е сега 11 се чудя кво да правя ! Сядай и УЧИ !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от CapNuSS
    Скъпа до 7 клас учих в математическа гимназия.7 клас имах 49 двойки по математика и пак минах с 3.Сега съм 11 клас в английска гимназия.За 4 години в това даскало по английски имам сиг към 200 двойки,но пак минах .Не съм ходил на частни уроци изобщо.Просто тегли 1 майна на учението и ше видиш как ще ти потръгне с даскалъка
    Ама адското изказване. И с тоя успех и т.н. какво мислиш да правиш... да продаваш дюнери ? Ся си голямта гъзарка, но след 10 години ...

я се стегни и недей да ревеш!!! ние как ще ти помогнем ако не е тайна! по4ни да се упражняваш да си учиш теорията и така...няма как иначе да стане сори майкъл!!! е ти пък точно по алгебра!!! тя е удоволствие сравнение с геометрията!

ходи на консултации или накарай някой от вашия клас дето разбира от математика да ти обясни задачите не са много трудни

Пич аз по математика хал хабер си нямам но знаеш ли какво почнах да уча здраво ЗДРАВО!!!!!!!!!!! учи че послу ще съжаляваш

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    То само с гледане не става сядаш и почваш да решаваш задачи мъчиш се , а не гледаш ги 5 минути не можеш да ги решиш и си излизаш на вън . Математиката и трябва учене и всеки ден упражнения иначе няма оправия
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на scrooper
    Намираш дружка, която цака задачите. Отиваш при нея с решения на задачи, които не разбираш, или направо със самите задачи и започваш да питаш. После черпиш пича.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Освен че не разбирате от математика май и числата не познавате

Темата е от 2008 и човека сигурно вече се е оправил....

Супер фен Аватара на scrooper
    Темата е за всеки, който още не се е оправил : )
    always late but worth the wait!

Аз съм 6-ти клас и също не разбирам почти нищо по математика , но искам след 7-ми клас да кандидатствам в СМГ.
    Смятате ли,че ако почна от начало на 7-ми клас до НВО-то и съвестно използвам всяка свободна минута без уроци , ще се справя,толкова ли е трудно?

Ще се справиш.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Bojidarr Виж мнението
    Аз съм 6-ти клас и също не разбирам почти нищо по математика , но искам след 7-ми клас да кандидатствам в СМГ.
    Смятате ли,че ако почна от начало на 7-ми клас до НВО-то и съвестно използвам всяка свободна минута без уроци , ще се справя,толкова ли е трудно?
    Ама то въобще не е трудно, толкова е лесно, че няма накъде. xD
    Защо искаш да влизаш в СМГ като не можеш да решаваш, трябва доста да се напънеш и да наваксаш.
    Тия задачи на НВО след 7 клас са нищо в сравнение с това, което ще решаваш в СМГ.

Цитирай Първоначално написано от Bojidarr Виж мнението
    Късно ще ти е да почнеш от началото на 7 клас.Още от сега започвай да преговаряш нещата от 5 и 6 клас,ако искаш да успееш без никакви уроци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си