- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не разбирам нищо по математика, помагайте!
Не те знам какво ще правиш ама по добре научи в 8 клас щото нещата там са ти в основите на почти всички задачи в 10-11 клас.От 7 клас спрях да уча по математика и след това 9 клас -дванайсет двойки 10-10 и е сега 11 се чудя кво да правя ! Сядай и УЧИ !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ама адското изказване. И с тоя успех и т.н. какво мислиш да правиш... да продаваш дюнери ? Ся си голямта гъзарка, но след 10 години ...Първоначално написано от CapNuSS
я се стегни и недей да ревеш!!! ние как ще ти помогнем ако не е тайна! по4ни да се упражняваш да си учиш теорията и така...няма как иначе да стане сори майкъл!!!е ти пък точно по алгебра!!! тя е удоволствие сравнение с геометрията!
ходи на консултации или накарай някой от вашия клас дето разбира от математика да ти обясни задачите не са много трудни![]()
Пич аз по математика хал хабер си нямам но знаеш ли какво почнах да уча здраво ЗДРАВО!!!!!!!!!!! учи че послу ще съжаляваш
То само с гледане не става сядаш и почваш да решаваш задачи мъчиш се , а не гледаш ги 5 минути не можеш да ги решиш и си излизаш на вън . Математиката и трябва учене и всеки ден упражнения иначе няма оправия
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Намираш дружка, която цака задачите. Отиваш при нея с решения на задачи, които не разбираш, или направо със самите задачи и започваш да питаш. После черпиш пича.
always late but worth the wait!
Освен че не разбирате от математика май и числата не познавате
Темата е от 2008 и човека сигурно вече се е оправил....
Темата е за всеки, който още не се е оправил : )
always late but worth the wait!
Аз съм 6-ти клас и също не разбирам почти нищо по математика , но искам след 7-ми клас да кандидатствам в СМГ.
Смятате ли,че ако почна от начало на 7-ми клас до НВО-то и съвестно използвам всяка свободна минута без уроци , ще се справя,толкова ли е трудно?
Ще се справиш.