.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

poglednete pлСсс

mnogo sam piqn
    trudjno ucelvam bukvite no gadjeto mi me zarqza na vruh nova god v 1.20 4asa tq me zarqza kaza 4e neiska da e s men obi4am qiskam da sam sneq no isam si qqqqqqqqqqq ;(

ami iz4akai do utre kogato shte si trezven i shte mislish po-dobre.Ne izbarzvai

Цитирай Първоначално написано от Pesh0
    ami iz4akai do utre kogato shte si trezven i shte mislish po-dobre.Ne izbarzvai
    Мда изчакай да изтрезнееш ... освен ако това не те е накарало вече да изтрезнееш
    та ако/когато си трезвен разбери каква е причината и ако можеш да я поправиш си струва да го направиш и да и покажеш любовта си ... не мислиш ли ?

Може да е било моментно избухване. Изтрезней, изчакай да мине ден-два и й се обади. Може пък да реши да си те вземе обратно.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Да те зарежат на връх нова година ?! Ебаси гадното! Може би е искала да започне новата година на чисто ... Не знам ... Изчакай още малко да се наспи и й се обади да поговорите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ще бъда честна с теб и ще ти кажа кво мисля.. пък ти вече си прецени!
    Тва момиче ако имаше некфи по серизни чуства към тебе , нямаше да ти прецака така празника.. Не може точно на нова година на нея да и скимне да скъса с теб. Или си се напил кат свиня, скарали сте се , а ти си мислиш че сте скъсали .. или тва момиче е с ебати коФти чуствата към теб...

ПС: Честита нова година
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен
    Незнам какво да ти кажа...говори с нея това е...!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    АБе можи да е била пияна вии пък бързате да кажете че не го обичала

Голям фен Аватара на unicorn_f
    /me (music) Now playing: 10. Stavros Livykos - Skase ai pz za vsi4ki

Град
    Там, където е сърцето...
    Много кофти, ама изчакай да изтрезнееш и осмисли нещата - защо те е зарязала, за причините и т.н. Щом я обичаш потърси я, опитай се да говориш с нея, кажи и колко я обичаш и т.н. Ако и тогава тя ти каже че всичко е свършило ще трябва да се опиташ да я забравиш...
    Успех, дано се оправите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Тфа е много гадно наистина! Като си трзвен и се обади да поговорите. Ами да не би да сте се напили и двамата супер яко и да сте се скарали и сега да си мислиш, че не те иска. Айде обаждай и се! И ЧНГ

/me (music) Now playing: 10. Stavros Livykos - Skase Razz Razz Razz Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo! ai pz za vsi4ki Cool
    Мерси
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си