- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- poglednete pлСсс
mnogo sam piqn
trudjno ucelvam bukvite no gadjeto mi me zarqza na vruh nova god v 1.20 4asa tq me zarqza kaza 4e neiska da e s men obi4am qiskam da sam sneq no isam si qqqqqqqqqqq ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami iz4akai do utre kogato shte si trezven i shte mislish po-dobre.Ne izbarzvai![]()
Мда изчакай да изтрезнееш ... освен ако това не те е накарало вече да изтрезнеешПървоначално написано от Pesh0
та ако/когато си трезвен разбери каква е причината и ако можеш да я поправиш си струва да го направиш и да и покажеш любовта си ... не мислиш ли ?
Да те зарежат на връх нова година ?!Ебаси гадното!
Може би е искала да започне новата година на чисто ... Не знам ... Изчакай още малко да се наспи и й се обади да поговорите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще бъда честна с теб и ще ти кажа кво мисля.. пък ти вече си прецени!
Тва момиче ако имаше некфи по серизни чуства към тебе , нямаше да ти прецака така празника.. Не може точно на нова година на нея да и скимне да скъса с теб. Или си се напил кат свиня, скарали сте се , а ти си мислиш че сте скъсали .. или тва момиче е с ебати коФти чуствата към теб...
ПС: Честита нова година
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Незнам какво да ти кажа...говори с нея това е...!
АБе можи да е била пиянавии пък бързате да кажете че не го обичала
![]()
![]()
/me (music) Now playing: 10. Stavros Livykos - Skase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ai pz za vsi4ki
![]()
Много кофти, ама изчакай да изтрезнееш и осмисли нещата - защо те е зарязала, за причините и т.н. Щом я обичаш потърси я, опитай се да говориш с нея, кажи и колко я обичаш и т.н. Ако и тогава тя ти каже че всичко е свършило ще трябва да се опиташ да я забравиш...
Успех, дано се оправите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тфа е много гадно наистина! Като си трзвен и се обади да поговорите. Ами да не би да сте се напили и двамата супер яко и да сте се скарали и сега да си мислиш, че не те иска. Айде обаждай и се! И ЧНГ![]()
Мерси/me (music) Now playing: 10. Stavros Livykos - Skase Razz Razz Razz Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo! ai pz za vsi4ki Cool
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...