.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Nova Zagora

Имам нужда от съвет

Ami az haresvam edno momche,koeto uj me haresva,no i toi neznae kakvo iska.Edna vecher bqxme na edna diskoteka,i neznam dali stana vsichko samo zashtoto bqhme pili ili naistina imashe neshto.Otnachalo si govorehme i posle toi sedna v diskoekata na edin shturkel i me drupna.Az go gushnah i toi men,a posle se dobliji i me celuna.Sled nqkolko dena pak se vidqhme,az go izvikah i mu kazax che mn go haresvam,a toi mi kaza ''malka si dogodina''taka se dogodina veche doide xaxaxa ama vse pak me celuna.Sega az neznam kakvo da si mislq.Toi e s 2 godini po golqm.Vednuj s diskotekata govorex s edin drug priqtel (sauchenik) i MY LOVE go blusna.Vseki mi kazva che tova e zashtoto moje bi me haresva no nz.Mnogo sam oburkana...! Iskam da mi dadete savet kak da postupq da go pitam li dali shte stane neshto ili da izchakam..!??!!?
    {{}}

Ами явно си малка и се лигавиш много. Мий си зъбите и си лягай. До другата година както казал, може и да е прав!

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Ами явно си малка и се лигавиш много. Мий си зъбите и си лягай. До другата година както казал, може и да е прав!
    ХаХа или просто се е правел на недостъпен ... а ти на колко си всъшност ? пък и 2 години не е много разлика ... така ,че щом те е целунал и щом те ревнува от другите момчета значи, че иска нещо повече от това да сте приятели дай му малко време може да му е необходимо
    ... е може и да греша ...

Той не е педофил.Приеми го.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Ами, ако искаш да ходите, кажи му го. Трудно е човек да се нарече малък за такъв вид връзка - държане на ръце и целувки. Ти на колко си години, впрочем?
    А пък ако упорито отказва под предлог, че си била малка, погледни го в очите и го питай "Защо ме лъжеш?". В повечето случаи ще има и нещо друго.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Много се дразня, когато някой каже, че две години са му проблем! Може просто да си е търсил извинение, за да не бъде с теб. Опитай се да поговорите, когато и двамата сте трезви.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Причината не е, че си малка. Причината се крие някъде другаде. Попитай го.

Град
    (: Русе :)
    Щом не можеш да схванеш че не е заради възрастта, значи наистина си малка
    So free

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Причината не е, че си малка. Причината се крие някъде другаде. Попитай го.
    +1

И за мен причината не е в годините...още повече,че 2 години изобщо не са много,но разни хора,разни идеали.. Относно дискотеката аз лично не бих целунала момче,към което нямам дори и симпатий та можеш да си вадиш заключения.. Пък за това,че е бутнал въпросното момче (твой съученик) в дискотеката.. може да го е издразнил факта,че за теб той не е единствен и можеш да завързваш контакти и с други момчета..,НО все пак мъже.. иди ги разбери..
    Успех!
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, доста тъпо би ми прозвучало на мен "малка си".Ако ми го каже момче на мен, най-вероятно бих се отказала.Това показва, че явно не ме харесва чаак толкова много, че да е с мен.Все пак това са само две години...
    Сега поговори с него, признай чувствата си, макар че не мога да разбера каква е разликата от една година.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си