.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: nokia 6300

nokia 6300

trqbva sa w skoro wreme da si kupuwam tel i sam se sprql na nokia 6300
    i iskam da popitam dali nqkoi ima takawa i mojete li da mi kajete plusowete i minusite i
    blagodarq pedwaritelno

Не си давай парите! Не си заслужава.
    По-добре дай още 20 лв отгоре и си купи Сони ериксон К800и за 360 лв в глобул с карта.
    3.2 мегапиксела камера, а нокиата 2.0 и прави гадни снимки.
    Пък и в СЕ к800и е на първо място по качествени снимки сред 3.2 мегапикселовите телефони
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    naistina pravi mnogo gadni snimki ama tova za k800i s karta na smetka ne mi haresva ideqta

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Прави гадни снимки само на тъмно иначе си е есктра

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, камерата не е толкова добра, иначе като цяло на мен много ми харесва.Брат ми има такъв, затова горе-долу мога да кажа.

Кво като е Нокиа. Днес си взех Нокиа Н73 и кво? Не си залужават парите повечето. Специално тази - не ги заслужава
    Не си хйаби шанса за нов телефон с този. И какво ми хавалите 2 мегапикселов камера за сметка на 3.2 мегапикселова с ксенонова светкавица и + това, че е признат, че е в топа по снимки!
    А относно аз що си взех Нокиата ли - еми чудих се точно между К800 и Н73 и реших че Нокиата има мнооого повече функции и ми трябва по работа донякъде та затова

Картата можеш да я дадеш на някой познат, все ще я метнеш някъде. Вземи си Ериксона слушай ме. Не искам да си налагам мнението, а да ти кажа от кое няма да съжаляваш! Те са на една цена с малка разлика!

Всеки който питаш и разбира малко повече т телефони ще ти каже СЕ-то! Разликата в снимките е МЕГА огромна + това че е по-бърз СЕ-то
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Абе верно по-добре си вземи Сонито,няма да съжеляваш!Много е добър к800.Даже аз много съжелявам че не си взех него!Ноките вече не са тва което бяха

Фен
    Град
    Варна
    1во Здравей.
    Аз съм от онези ГСМ манияци,които рядко имат проблем с тях...Скоро и аз зададох въпрос тук...но не от незнание да ми обяснявате кое е по-добро...ами кое би било по-подходящо...жалко,че всички казаха...махни Нокията...земи Сонито...
    И така...като за начало за какво ще ползваш телефона?След което ще ти предложа няколко телефона с кратко представяне за тях

na4i nqma da go izpolzwam za nqkawa osobena rabota ste si sloja mp3 ki
    i ste si strakam s kamerata twa e prosto syper mn me kefi dizaina i dosega sam imal samo nokii i sam mn dowolen ot tezi tel.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от bacardibreezer
    i ste si strakam s kamerata twa e prosto syper mn me kefi dizaina i dosega sam imal samo nokii i sam mn dowolen ot tezi tel.
    В такъв случай нокията не е за тебе по добре сонито аз съм с такава нокиа и знам защо казвам , иначе телефона си е супер ама не е за мп3 плайер ;D

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bacardibreezer
    Определенно ако е за музика..6300 не е твоя телефон..
    По добри варианти са 6233 или 5310...Ако решиш да не си заробен по 1 марка....SE W810, SE w610...или пък Samsung D900(Има DSP звуков процесор...през говорителчето не се чува силно,но на слушалки има страхотен звук )...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си