.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

iskam savet- i da haresm momi4e me e isram

Az sam mn zatvoren i sramejliv i da haresvam nqkoe momiche adski mn me iskram(dori da q zagovorq kato q vidq) molq vo kajete mi kakvo da pravq

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Баце скпоко аз съм на 16 и съм яко срамежлив запичам се при женса компания по някога.Ама някой момичета го смятат за сладно и то не 1 и 2 момичета така че да не ти пука.

Да, между другото е много симпатично момчето да е срамежливо. Само че ще се наложи да го преодолееш поне до някаква степен. Защото когато момичето установи, че не може за нищо да си приказва с теб, се разочарова. Когато си край някое момиче, може да си мислиш за евентуални теми за разговор. Понякога всяка тема е подходяща, защото все може да я извъртите към такава, която и двамата бихте обсъждали.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Град
    у вас
    А за какво обичат най-много да си говорат момичетата за себеси и да клюкарстват за приятелките си. \/

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Да, между другото е много симпатично момчето да е срамежливо. Само че ще се наложи да го преодолееш поне до някаква степен. Защото когато момичето установи, че не може за нищо да си приказва с теб, се разочарова. Когато си край някое момиче, може да си мислиш за евентуални теми за разговор. Понякога всяка тема е подходяща, защото все може да я извъртите към такава, която и двамата бихте обсъждали.
    da az zapochvam da govorq no se spicham i vsashtnost ne znam kakvo govorq

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Eми стискаш зъби отиваш до нея и почваш някакъв разговор (само недей да коментираш дънките/блузата/якето/косата й и т.н.).Разбери тя какво харесва и говорете за НЕЯ, ама в никакъв случай не за ТЕБ.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    AnIcHkAtA-аватара и профила са ти убиец да го ева
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен
    Град
    Sofia =)
    [quote="AnIcHkAtA"]Eми стискаш зъби отиваш до нея и почваш някакъв разговор (само недей да коментираш дънките/блузата/якето/косата й/quote]

А ти тъпа ли си ? ХАХАХА точно тва трябва да направи.. :\

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва да се отпуснеш.Никой няма да тръгва да те убива,ако си харесаш някое момиче,нито момичето ще те изяде.

Aми...Лесно е да се каже ,но когато се изправиш пред момичето и всичко излиза от главата ти и...

Каквото и да ти говорим няма да вземеш нещата в свои ръце. Или отиваш и се закачаш с нея по такъв начин, че хем да не усети намеренията ти от първия поглед, хем да си и забавен, но не досаден. Най-добре да отидеш с група твои приятели, за да не се чувствашп като глупак и да я закачиш с нещо. Всъщност не казвай на своите приятели, че я харесваш за да изключим възможността при евентуално рязко отрязване да се се сдухаш и да ти се смеят. Но аверите окло теб ще са необходими, за да не се чувстваш глупаво пред нея. Просто сякаш минавате групичката и неволно и докачливо се обръщаш към нея с някоя закачка. Ето така ще може да се запознаете.

пич и аз сам като тебе и незнам дали ще се оправя скоро
    Иначе успех на тебе \/

Цитирай Първоначално написано от zlato
    пич и аз сам като тебе и незнам дали ще се оправя скоро
    Иначе успех на тебе \/
    Blagodarq mnogo. Pojelavam ti i ti da se opravish v nai-skoro vreme

spoks az sum momi4e predi bqh stra6no sramejliva sega ne 4ak tolkova daje nqkoi hora me smqtata za anti sramejliva no nqma zna4enie 4e na mene mi e bilo vinagi trudno da zagovarqm zapoznavam i t.n. az po princip se si haresvam sramejlivi mom4eta za6toto prosto se delqt ot dr-ta svalq4e6ka 4ast ot mom4etata koito se se dokazvat svalqt i ponqkoga daje nahalsvat vinagi sum si haresvala "onzi muhlio deto sede6e na divana sam" haxh i az zatva sum na toq hal tyi kato i az sum sramejliva i toi taka i stava kofti i donikude ne vodi tva..v pove4ety slu4ai momi4etata o4akvat mom4etata da napravqt 1vata kra4ka dori i da sa sramejlivi ;] taka 4e stiga spi4a ne hapim .. pone ne 4esto gledai da si s pove4ko samo4uvstvie i t.n ako si sladak i nqkoe momi4e ti se buzika s ne6y zna4i 4e e za dobro a nedei se sviva pak ;D 4e ima i mom4eta deto taka praqt ;] emi aide s vremety 6e si mine vs gore dolu ;] aidi i kusmet4eta
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Ей приятелю сега прочетох какво си написал и реших и аз да драсна нещо по въпроса. Първо трябва да ти кажа че те разбирам защото донякъде и аз съм в такова положение. Не със всички момичета, а само с едно което е много специално за мен, защото аз изпитвам много силни чувства още от мига в който я погледнах за първи път. Винаги когато тя е наоколо аз буквално се спичам от всякъде и се получават доста комични ситуации Затова горе главата и да не ти пука за нищо. Виж аз знам че е много лесно от страни да говоря така, но и аз като тебе имам същия проблем както виждаш Горе главата и по смело сигурен съм че ще успеем да се справим с това \/ Аве иначе ако може някое момиче да ми каже нещо по моя въпрос...
    ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!

Re: iskam savet- i da haresm momi4e me e isram

Цитирай Първоначално написано от Pesh0
    Az sam mn zatvoren i sramejliv i da haresvam nqkoe momiche adski mn me iskram(dori da q zagovorq kato q vidq) molq vo kajete mi kakvo da pravq
    не, че нещо ама не можеш да направиш нищо...
    и скоро няма да забиеш...нема кво да се лъжем..
    или си отворен и нахален или си никой...е тфа е съвета от мене
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

momi4etata xaresvat sramejlivite mom4eta!no kogato ve4e se zapoznaete i bi trqbvalo da vodite nqkakv razgovor si kazvaj mnenieto a ne stoi kato pan 6toto e mn gadno da vi vadim dumite ot ustata s 4ingeli!

Цитирай Първоначално написано от Pesh0
    1ви съвет : научи се да пишеш правилно ..може да почнат да те харесват повече кой знае..
    2ри : има няколко начина *режи си вените (с трион) *промени си сексуалната ориентация .. демек стани геи * стани пич отпусни се повече кво ти пука тва е само 1 пиче ве човек не е последната на света винаги има други ...
    I'm the ripper, the angel of death
    The brutalenforcer of all divine laws
    With a mystic voice in my head
    I'm the ripper, the bringer of death
    So you better never meet me
    Because then you'll take your final breath

Всичко зависи от правилната нагласа на ума. Понякога човек много се притеснява за неща, за който не би трябвало. Няма ли наоколо някое момиче, което би искало да се сприятели с теб? Може би ако пообщуваш повече с някое момиче, ще разбереш че и останалите не сме толкова страшни.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Цитирай Първоначално написано от loveismylife
    Ей приятелю сега прочетох какво си написал и реших и аз да драсна нещо по въпроса. Първо трябва да ти кажа че те разбирам защото донякъде и аз съм в такова положение. Не със всички момичета, а само с едно което е много специално за мен, защото аз изпитвам много силни чувства още от мига в който я погледнах за първи път. Винаги когато тя е наоколо аз буквално се спичам от всякъде и се получават доста комични ситуации Затова горе главата и да не ти пука за нищо. Виж аз знам че е много лесно от страни да говоря така, но и аз като тебе имам същия проблем както виждаш Горе главата и по смело сигурен съм че ще успеем да се справим с това \/ Аве иначе ако може някое момиче да ми каже нещо по моя въпрос...
    Mi da ti kaja chestno mai i az malko tai samo s tez det gi haresvam ama kat se poznavame ot mn vreme i se po opravqm .

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    на 12 ли си

пп ако си казал извинявай, но не съм чел коментарите
    Ami ne sam na 12 malko po-golqm sam-14

Град
    Варна
    Здрасти, мой човек!
    В момента страшно много харесвам едно момче, защото знам, че е супер свестен, че има много хубави интереси и изобщо убедена съм, че е чуден... само че и той май е като теб и колкото повече време минава, толкова по-убедена ставам в това...
    та значи: ако харесваш някое момиче, отиди и най-малкото й го покажи! Аз попринцип също съм много срамежлива, но толкова много го харесвам, че преодолях всичките си притеснения и задръжки, поех инициативата и се запознах с него.
    Ако проблемът ти е какво да й кажеш - няма точен отговор и съвет за това, най-добре нещо, което се случва в момента, но... не е задължително ест! Ако се чудиш как - ето ти съвет от специалист:"Това се случва на всички ни - сърцето ти започва да бие по-бързо, дишането ти се учестява, дори дъхът ти спира или ти прилошава, когато срещнеш някой, от когото винаги си се възхищавал. Поемете дълбоко въздух през устата, задръжте го три секунди и след това бавно го издишайте. Задържането на дъха е важно нещо - за цели три секунди (просто пребройте така: един картоф, два картофа, три картофа) не дишайте, а след това бавно издишайте въздуха през устата. За нула време ще възстановите контрола върху себе си. Направете това упражнение два или три пъти, ако е необходимо, докато продължавате да гледате въпросния човек. Сега вече сте подготвен за срещата със своето божество. Просто се запътете към него и кажете „Здравейте!". Но се усмихвайте!..." така, аз това не съм го ползвала, защото нямам време да мисля за такива работи, но виж при теб може да помогне, нз...
    Ще ти дам и друг пример с цел сам да намериш отговор на въпроса си:"Na sekundata re6ih, 4e 6te se ojenq za neq. No kakvo mojeh da i kaja, za da se zapoznaem? "Iska6 li malko d1vka?" mi zvu4e6e dosta prostovato. "Zdravei!" mi se stori dosta bezli4en pozdrav za b1de6tata mi s1pruga. Mai 6tqh da izb1rzam, ako i zaqvqh otkroveno "Obi4am te!". "Iskam da te napravq maika na moite deca" mi zvu4e6e dosta prevzeto. Zatova i ni6to ne kazah. Sled malko avtobus1t sprq na neinata spirka, tq sleze i nikoga pove4e ne q vidqh." това също е цитат от една подобна книга... та! стана ли ти ясно?

ся и аз да драсна някои ред по темата ти с която може да не допуснеш евентуални грешки при предстоящето ти начало с общуването си с момичета , първо за цел завъртане на разговор с момиче ще е да си избереш някоя групичка момичета които ги познаваш , ти също да си с групика момчета когато се завърже разговор между цялата група момчета и момичета , не бързаш веднага да изцепиш някои простотия колкот някои тарикат/а веднага да те затапи ами ще изчакаш ако усетиш че се завърти някои тема в която ако беше само с момчета щеше да имаш ко да кажеш така и в този случи ще си отвориш устата обаче гледаш да завъртиш разговора към някое момиче примерно с коментар по темата и връщаш с въпрос и така ... дрън дрън (абе май не са изразявам правилно в писмен вид) иии по нататък вече след кат свикнеш да общуваш с момичета кат засечеш някаде някои позната няя гледаш настрани ами ша и кажий "ко стаа" накаде си тръгнала ии така .. и по нататък вече ги мяташ ай на кафе ай на диско или там кот ти са праи а не кот са надяваш да и харесаа се пак ти си мъжа в семеиството (или понв ще станеш )

ЕЕЕееее научи се да флиртуваш, иначе ще загубиш много....На мен тва ми е най-интересно...замаяваш ги и след това ги оставяш
    Голям кеф е!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си