- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче да сваля момче?!
Ама я си представете, ако момчето не хареса момичето и то почне да му се слага? Би било ужасно неловко![]()
едно момиче никога не трябва да се сваля прекалено открито на момчето, защото изглежда малко жалко отстрани... тя трябва да запали интереса му, да привлече вниманието му и като успее, ако той е прекалено срамежлив, тогава просто да го хване и да го забие...
ама не да се прави на курвичка, та да я гледат всички
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Ми аз не знам.. Днешно време като че ли момичетата правят всичко първо те...Не говора да се слагаме..Намеци,а и в моя случай-казах му и няма нищо лошо.Не е задължително момчетата да правят първата крачка,важното е и те да са откровени с нас![]()
Това се отнася и за вас момичетата. Вие сте също срамежливи също сте "пъзли" и т.н. Не знам на какви момчета си попадала, но ти е бедна фантазията детска колко са повече момчетата противоположно на това което си описала. Един ден като поотраснеш ще го разберешПървоначално написано от galina_3
По темата. Обожавам такива момичета които се престрашават да направят първата крачка. Това за мене са печени женки... В никакъв случай не е курвенска проява