.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ама я си представете, ако момчето не хареса момичето и то почне да му се слага? Би било ужасно неловко

Град
    Пловдив*

Re: Момиче да сваля момче?!

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Та въпроса ми е повече към момчетата, ама и момичетата могат да вземат участие..Какво мислите за момиче, което винаги се сваля на дадено момче? Тя прави първата крачка, тя поема инициатива първа? Няма нищо лошо, но не мислите ли, че това е работа на момчетата? Не трябва ли една жена да бъде недостижима и да не се предлага така лесно? И мислите ли, че това е една добра тактика от дадено момиче да завладее дадено момче или е просто доста глупаво и курвенско?
    Мисля ,че е нормално момиче да сваля момче , стига да е по интелигентен начин .....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

едно момиче никога не трябва да се сваля прекалено открито на момчето, защото изглежда малко жалко отстрани... тя трябва да запали интереса му, да привлече вниманието му и като успее, ако той е прекалено срамежлив, тогава просто да го хване и да го забие...

ама не да се прави на курвичка, та да я гледат всички
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

...

Ми аз не знам.. Днешно време като че ли момичетата правят всичко първо те...Не говора да се слагаме..Намеци,а и в моя случай-казах му и няма нищо лошо.Не е задължително момчетата да правят първата крачка,важното е и те да са откровени с нас

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galina_3
    еми сори момчета ама в днешно време ми се струва,че момчетата са пъзльовци,срамежливи или пък се мислят за голяма работа и щем нещем момичетата правим първата крачка-в някои случай го праемат курварско, или че момичето зн кфо иска.Еми нормално е,като не останаха смели момчета...
    Това се отнася и за вас момичетата. Вие сте също срамежливи също сте "пъзли" и т.н. Не знам на какви момчета си попадала, но ти е бедна фантазията детска колко са повече момчетата противоположно на това което си описала. Един ден като поотраснеш ще го разбереш

По темата. Обожавам такива момичета които се престрашават да направят първата крачка. Това за мене са печени женки... В никакъв случай не е курвенска проява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си