- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болезнено проникване
Приятелката ми не е девствено, но изпитва силна болка при опит да проникна в нея. За първи път ще правим секс. Взех допълнителен лубрекант - Durex Play Feel но няма разлика - дори пръстче немога да вкарам - болия.
Преди като е правила секс също я е боляло, но е стискала заради предишния е приятел.
Не е като да не е възбудена и т.н - но не се овлажнява и затова ползваме лубрикант. Помощ!
No love - no heart. No heart - no hurt.
Абе да не бъркате дупката?Първоначално написано от TBs
Как така не може и пръстче,бе?Как ше си слага тогава тампон,примерно?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не не бъркаме дупката. Ползва превръзки
Май е прекалено чувствителна...
Ми явно се притеснява момичето.
Аз ли да ти кажа как да предразположиш ТВОЯТА приятелка?Аре бе,да не си на 5,на 19 си.
Стиска се,затва не влиза.
Или ако не бъркаш дупката,бъркаш ъгъла.![]()
(то не е смешно де.Аз като знам кво ми е влизало и пак се учудвам понякога,че не мога 1 смотан тампон да си наръгам)
^^тва не беше замислено да прозвучи така,извинете.![]()
Не е до неразполагане. Щом свършва като и пускам пръстчета върху клиторчето - значи всичко е ок. И с езиче също много и харесва. Всичко ОК до момента в който не докосна Дупчицата....
Офф,ми щом се изкарваш 'перфектен' и 'безпогрешен',тва означава,че тя е дефектната. О_о
Как да ти помогна в тоя случай?
Просто казвам как е - ако разбирах и знаех какво има щях ли да питам?
Не съм безгрешен и перфектен, но и аз си знам моята част - от това зависи да ни е хубаво заедно. Но не ме обвинявай и не ми се карай![]()
Аз съм чувал за некви ДОКТОРИ ама не знам кфи са тия жувотни.
Мноо па сте обидчиви всичките![]()
Твоята приятелка посещавала ли е гинеколог някога?Ако не,ето и 1 причина,не че профилактичният преглед не е добра такава!
Ха...и откъде знаеш,че не е девствена???![]()
Ако е водила редовен полов живот преди теб,е НЕВЪЗМОЖНО да не може да влезе.....![]()
Освен да е протъркана около влагалището вследствие на сух секс....![]()
Но лубрикантът би трябвало да фиксира нещата![]()
Може би е девствена....![]()
В противен случай сменете позата..знам ли![]()
П.С. Лизал ли си я досега?Ако не-направи го !! И си вкарвай езичето във вагината и ... така не би трябвало да я боли.Ако и така я боли-значи или се превзема,или има сериозен проблем![]()
Благодаря за отговоритеЦял ден ще я влудявам пък да видим.
Честита Нова Година![]()