.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с програма за изтегляне на клипчета

Имам проблем с програмата за сваляне на клипчета от зазз.бг !Когато завърши свалянето на клипчето и то ми го дава катофайл който неможе дс се отвори с нищо ! Моля ви кажете защо така може ли по някакув начин да се оправи ? Плс

Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Кажи какъв е вида на файла. Може би ще мога да ти помогна

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Когато свалиш файла от зазз.бг ти го преоставя в .flv формат.Може да се отвори с вгараденият Windows Player.Ако искаш вече да го обръщаш в други формати тогава ще ти трябва: Total Video Converter

Град
    Isla De Muerte
    Цитирай Първоначално написано от amadeus-bg
    Когато свалиш файла от зазз.бг ти го преоставя в .flv формат.Може да се отвори с вгараденият Windows Player.Ако искаш вече да го обръщаш в други формати тогава ще ти трябва: Total Video Converter
    O.o

.flv се отваря само с K-Lite Codec Pack инсталиран + Media Player Classic, който върви с K-Lite.....

Или пък с VLC

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Най-добрият изход е да си го обръща в други формати.

Към автора - така си си задала въпроса, че трябва да съм екстрасенс, за да разбера какво си омазала и да мога да ти дам отговор. нито име на програма, с която си свалила филмчето, нито програмата, с която си пробвала да го отвориш, нито формата на сваления file

Цитирай Първоначално написано от Johnny Depp
    .flv се отваря само с K-Lite Codec Pack инсталиран + Media Player Classic, който върви с K-Lite.....

Или пък с VLC
    Бахти недейте да се цепите така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си