- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Polov proglem:( Pomognete mi:(
Kakvo da pravq na 21g. sam a penisa mi e mn malak13sm nqkade i e tanak
kak da go ugolemq
Brysneneto mu e maikata..Първоначално написано от dshiznit
![]()
Охх боже мили мой - виж ся РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!За удоволствието на жената разликата е малка пък и има какви ли не техники и др глупости по широкия свят с който ще и докараш много по-хубаво прекарване с теб от колкото с някъф дет му е 20 ама нз как да я използва !!!! Пък и повярвай ми като обичаш някого не те интерва колко му е !! Намери си момиче което ще държи на теб =)
П.П. Бях гледала един филм, в който един пич му беше малка ама побъркваше жените с лизане ги караше до 5-6 оргазма и беше най-големия пич в града беше сп известен и никой нищо не му казваше за ... оная си му работаАко искаш идеятя е добра
![]()
Хубаво де за жените може да няма значение, може да им е густо и с 5 санта пишок кфо му пука на момчето като той си изка да има голяма патка.
За жените размера може да не е важен ама за мъжете е важен. Неможе си мъж с малка пишка тфа е.
Първоначално написано от dshiznit
Звучиш много убедително...
[img][/img]
Я пробвай първо на тебе си.Първоначално написано от dshiznit
Нито ми требе по - голям пишок нито да ставам по космат.Първоначално написано от Ловеч
Колкото толкова и нали беше казал в една друга тема 4е си девствен
Ооо,я стига!Достатъчни са ти,стига да умееш да ги използваш.
Първоначално написано от dshiznit
Тук ще поспорим
за кфо му е голяма "патка"- аз поне си мислех,че ми трябва са да достава удовоствие.. а и мога да ти кажа ,че поне едно 15% от мъжете лъжат колко им е...поне така кат гледам всички казват ,че им е 17.. 18 ... 19 а защо статискитике сочат че масово е 12-14 Не че казвам ,че всички са лъжци,но сигурно има някой дет да си послъгва .. пък и аз от гледната точка на момиче бих имала по-голям респект към не чак толкова надарен човек, дет си го признава ,А не от някой дет се надува пък... без покритие!
ПОне тва е моето мнение ...нали знаеш колкто хора толкова различни мнения![]()
hahahahah
kvo ti puka be
edin nemski sexolog e kazal 4e
vaginata e dalboka 8sm , ostanaloto si e prosto jenska lakomiq
ako ti traa uspeh s jenite prosto liji predi da si go izvadi6 ot ga6tite
slad kat q vazbudi6 na max mnoo 6 i puka kolko ti e
Tall or Short
Fat or Thin
We are Sworn
To put it IN
jewnska lakumiq![]()
![]()
![]()
osven operativen metod , dr ne moga ti kaja
i za poreden pyt se chudq kak se vtilqsvate v glusposti ...
zema az da pusna 1 tema , malki sa mi cicite , kosata mi e ne tolkova dylga kolkoto iskam , noktite mi nqmat formata koqto bih jelala da imat i t.n.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Незнам брато самубии се![]()
Шегувам се разбирасе знаеш какво имам предвид.
и аз съм на мнение че размера няма толкова голямо значение .. зависи как ще подходиш към нещата .. малко повече любовна игра няма да е в излишък ...
...хамстера туи аватара ли ти е?Първоначално написано от aka6t_i serq6t_mladej
![]()
![]()
![]()
по темата не зака4аи пи6кото..лъскай си на воля..гледай и да удари6 нещо с цицки/е от нашия вид....Хомо сапиенс/ не се притеснявай , за него важното е да работи и толкоз!![]()
АБЕ МОЛЯ ТИ СЕ 13 СМ МУ Е И Е ТЪНЪК - НЯМА ТАКИВА ТЕХНИКИ КАК ДА РАБОТИШ С ТАКОВА НЕЩО, А ЕЗИКА СИ Е ЕЗИК - НО НА НЕГО УДОВОЛСТВИЕ НЕ Е ГОЛЯМО!!!Първоначално написано от dqbolo
но за момичето - е вярно![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Абе каква любовна игра бе мушмуроциПървоначално написано от natalitoo
![]()
![]()
![]()
Тва го зехте за панацея
Малка му е пишката на човека,иска я голяма,не пита мацките как я искат....Дайте и световен мир ше прокараме чрез повечко любовна игра....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм чувала за боров вазелин! Някой пък знам че си го заливат с оцет и им става по-голям за малко (тва ми го каза един от моя клас)
0о0о не пак.....има 18231837892937189231937 такива теми! потърси!
Влагалището на жената е дълго от 8 до 10 см.За какво ти е по-голям на разбирам?!!!![]()
i az imam s16tiq problem na 16 s1m ami e d1l1g samo 16 ;((((![]()