- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс ???
С приятелката ми правихме секс (анален) без презерварив, та искам да попитам дали има някаква опасност ?
Има ... от най-различни болести ! И за тебе и за нея ! Друг правете с предпазни мерки![]()
Да тя може да забременее, ако си свършил в нея. Но вероятноста е малка.Първоначално написано от ZlobChoo
Спермата от Ануса може да изтече във Вагината.
По-голяма простотия от тая не съм чувалаПървоначално написано от Ловеч
![]()
Не беше в нея, но все пак се притесняваме.
Значи няма шанс, нали ?
Кажете ако е така, по-специално женската част да разяснят въпроса.
mm ima si veroqtnost ot bolesti a tfa za zabremenqvaneto v anusa li se izprazni???a su6nost ti si kazal 4e ne e v neq em zna4i zabremenqvaneto otpada ama bolestite ne
Най-големият проблем е че после тря си замиваш чепа
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Ами ако съм се изпуснал има ли шансове ?
Не ме интересуват болестите, а забременяването.
Да ще забременее и ще ти роди лайноПървоначално написано от ZlobChoo
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
А бе престанете да притеснявате хората без да знаете:
1во може да хванеш болест,ако приятелката ти НЕ поддържа висока лична хигиена,ако е неква дет я мързи да си мие гъза,ш' фаниш всякакви болести
2ро има една много малка вероятност да забременее,и тя е както по-горе са казали,ако спермата изтече от ануса към вагината,и това зависи от това в каква поза го правихте?
Спокойно,едва ли е забременяла![]()
А за болестите ти ще кажеш дали си поддържа хигиената....![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Сериозно питам, защото съм изплашен.![]()
Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Не е простотия, ако си свършил може и да е забременяла.... ако не си не се притеснявай![]()
[img][/img]
омгг..... лелелеле ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ ХОРАА!!!! АИДЕ СЯ КАТ НЗ ЗА СЕКСА-НИШТО ЛОШО,НО ДА ПРАВИШ АНАЛЕН СЕКС И ДА ПИТАШ ДАЛИ Е БРЕМЕННА,ТОГАВА ДА КУДЕ СИ МИ ТРУГНАЛ ДА СЕ ЕБЕШ ВЕЕЕЕЕ ?!?!?!?!?!?!!? ПУУУУ АМА ВЕЧЕ НАПЪЛНО МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА ТЕМИ !!!!!!Първоначално написано от ZlobChoo
![]()
а така си еПървоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Забременяването нестава ли само по вагинален път ?
1. Опасност от забременяване: клони към нула. Не е невъзможно, но не е никак вероятно.
2. Аналният секс всъщност носи повече рискове от стандартния по отношение на зарази. Причината е, че понеже анусът е пригоден за друго, а не за секс, разкъсванията стават много лесно - миниатюрни разкъсвания са трудно избежни. Точно пък анусът е раят на бактериите и те лесно проникват в кръвта... и тогава става лошо.
И още нещо: в НИКАКЪВ случай не използвай бебешко масло или друга мазнина за лубрикант ако ползваш презерватив. Презервативите се късат в мастна среда. Трябва да се използват лубриканти само на водна основа - то много, за да се избегне болка.
Да,но някои хора си мислят,че имат яйчници в задниците.Първоначално написано от Zarazata
На прав път си ! \Първоначално написано от Zarazata
/
Xaxxaxa evalata,ebasi akiq otgovorПървоначално написано от Devilka
![]()
и на мен ми е писнало от хора които незнаят как да пишат!Първоначално написано от AnoNim4e
Моля ви пишете на БЪЛГАРСКИ-(НИШТО,КУДЕ,ТРУГНАЛ и н.т -няма такива думи! )![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ми миличка с Windows Vista не е толкова лесно,колкото ти си мислиш,аз нз дори и кво ти се обяснявам !!!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
ЩЪ ПИШЪ КАК СИ ШТЕМ !!!!ОК???![]()
![]()
![]()
Аве 'де да знайш..Първоначално написано от Devilka
![]()
![]()
Ма защо изобщо правиш нещо,като незнаеш последствията?
Първоначално написано от The Torn Prince
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()