.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с любовта !

Значи,най-добрата ми приятелка (ако може вече да се нарече изобщо приятелка !) се сваля ДОСТА на гаджето ми и др хора го забелязват и ме питат:Така ли смяташ да оставиш нещата?"
    Гаджето ми естествено не и отвръща,но все пак е супер кофти да гледам как ежедневно му се натиска (меко казано),той само я отбягва и не би трябвало да ме притеснява нищо,защото тя дори и му е неприятна,но е кофти да го гледам това по цял ден !На няколко пъти се опитвам да й кажа какво мисля,но немога,въпреки вс тя ми е най-добрата приятелка (поне беше) и тя знае вс за мен,вс си споделяме и винаги ми дава съвети,но уви сега.....Просто нз какво да правя ?!?! И по-точно нз какво да й кажа !

ам ко да ти кажа....тя можи да ти е наи-добрата приятелка,но щом постъпва така-едва ли ти си и наи-добрата фр...!! поне така си мисля аз.. съвсем скоро и аз бях адски предадена от уж наи добрата ми приятелка..и само докато разбрах...всичко свърши просто...щом е постъпила такаАаа..без обяснения..без нищо! на тебе немога да ти кажа какво да и кажеш..някой друг може да ти каже но аз немога... но ако бях да твое място нищо нямаше да и кажа..но едва ли ще ме послушаш.. айде със здраве!!!

Нз,просто се чувствам мн странно-се едно аз съм виновната и мълча и си седя в "ъгала" бездействайки !Писва ми по цял ден да гледам как тя му се гъзи,натиска и само се чува Круме (така се казва гаджето ми) това,Круме онова....просто в даден момент нервите ми няма да издържат !0питвала съм се да й намекна(дали го харесва или испитва нещо кум него) и тя ми се прави на невинна и отрича,обаче деиствията й говорят др !

Град
    у вас
    ауе тая тема не е за тука

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Нз,просто се чувствам мн странно-се едно аз съм виновната и мълча и си седя в "ъгала" бездействайки !Писва ми по цял ден да гледам как тя му се гъзи,натиска и само се чува Круме (така се казва гаджето ми) това,Круме онова....просто в даден момент нервите ми няма да издържат !0питвала съм се да й намекна(дали го харесва или испитва нещо кум него) и тя ми се прави на невинна и отрича,обаче деиствията й говорят др !

ам виж можи да кажиш да авера ти да и кажи на тая да спре да му са праи на инетересна и т.н! ако искаш можи и да и вдигнеш некой здрав скандал на тая.. и сичко можи и да са опрай..но тогава с приятелството ви сиг ще е свършено... нз ти си решаваш.. наистина ти е кофти проблема..но небездействай

Аз мисля да поговорим с гаджето ми по темата и все нещо ще решим,ако ли не явно ще трябва да говоря с нея,защото това не може да продължава !

еми правилно ши напрайти! само така... не се оставяй btw na kolko godini si ?

Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    еми правилно ши напрайти! само така... не се оставяй btw na kolko godini si ?
    17 и сме заедно от почти година и мн се обичема и не ща няква си да ми проваля връзката !

еми щом си на 17 мисля че си достатъчно голяма за да си пазиш човека и в никакъв случей некво си момиче да ти пречи! направо е не допустимо!! а пък и щом сте толкова време заедно..мисля че си заслужава да прекратиш приятелството си с това момиче... нали знайш "Приятели ефектни-предатели перфектни!"

Ako e lyubov kym kompa-ok. Ako ne temata ne e za tuk..

^АБЕ НЕ СЪМ СЛАГАЛА АЗ ТЕМАТА ТУК !!!!
    м0мИчЕ 0т АдА мн мерси за съветите,смятам да те послушам !

ами няма проблеми аз мн обичкам да давам съвети тъй че ако има нещо друго-аз съм насреща

Guest
    Честно казано, нещата се оправят само с бой. Шегувам се, щом я отбягва да не те притеснява.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако това се разиграва пред очите ми до сега не знам какво да съм направила...Добре, че поне той не й обръща внимание.Естествено, че не ти е приятелка, тя си е избрала така.Кажи й да престане и гледай да не излизате много-много с нея, още по-малко, когато и на него му е неприятно.

Тази девойка очевидно не ти е приятелка. Най-добре й кажи че не искаш повече да се виждаш с нея, ако попита защо, отговори й "Ти си знаеш". И й кажи да не търси и гаджето ти, защото ще се разправя с теб. Ако толкова не разбира от дума и продължава, кажи на майка ти да й се обади и да й каже да престане с глупостите.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Ква ти най-добра приятелка, приятелите никога не биха направили подобен вид постъпка, ама ти кат не си държиш на думата и тя си мисли че всичко и е позволено. Не трябва да караш това да продължава така и веднага взимай мерки (не че нещо ще стане между тях както се подразбира, но трябва да я поставиш на мястото й)

Като гледам каква "най-добра приятелка" имаш...Кажи и да не му се натиска и я оставяй.Такава "приятелка" ли искаш да имаш ?При мен беше същото и и се развиках и повече не ми е беше "приятелка".

Na kogo da se molq az veche ne znaq, da spechelq surceto ti silno jelaq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си