- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грижат ли се за вас???
:P В главата ми врахлете един доста интересен вапрос, подтикнат от това което чета в форумаТа... да дам по с1щество : грижат ли се половинките ви за вас ? Т.е под грижа разбирам човек които поставя теб над себе си, това например да се интересува дали ще настинеш ако не си обле4ен/а добре, това да ти звани само за да види дали оспещно си се качил/а с асансиора
![]()
![]()
да мисли за това.... 4е може да те хване някои да те изнасили ако си сама ( тук еджа ли има ''сам''
) и такива работи...сещате се..... та дори това да те пази от забременяване. Наистина да го е грижа за теб??? По конкретно се запитах това.... защото ако с1дя по пове4ето теми, голяма час от вас се задоволяват с мн по малко . Като отвр1щат по с1щия начин разбира се
Хубаво, любовта си е любов........ но ако сички тези дребни не6та не присастват в нея, мисля че вси4ко е безмислено! любовта не е да има6 един човек физически само, или п1к духовно ( в ''влюбеният'' смисал) ХОРА,ПОКАЗВАИТЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН 4Е СЕ ОБИ4АТЕ! ДУМИТЕ НЕ СА НИЩО ПРЕД ДЕИСТВИЯТА!!!И КОГАТО КАЗВАШ ''ОБИЧАМ'',КАЗВАИ ГО В ПАЛНИЯТ СМИСАЛ! дано има мн хора които наистина се оби4ат сред вАС
АКО греша за това поправете ме, и се извинявам за грешките но не ми е мн лесно с тая кирилица![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Разбира се. Макар че редовно нощем ми вдига нощницата, за да ме обарва![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
![]()
![]()
![]()
споко,под завивката няма начин да настинеш, наи тои те топли
![]()
![]()
![]()
Лошото е, че има как...затова се навличам като олигофрен...макар че спим с 2 одеала, ако не съм с чорапогащник и нощница, изстивам...![]()
Понякога обаче прекалената загриженост омръзва. На мен лично никак не ми беше приятно когато бившия ми звънеше през 5 минути, за да ме пита къде съм, с кого и кога ще се прибера, дали съм се прибрала и ако да-имала ли съм проблеми с прибирането.Много е досадно!
I`m trying to make your dreams come true...
Разбира се. Както аз се грижа за него така и той за мен![]()
>>> House Music <<<
Така е. Но е нормално да се притеснява за теб. Иначе и сама мога да се оправям...аз мразя и да ме защитават.
не мисля 4е е досадно,защтото ако и ти обич6 този човек,трябжа да се радва6 4е му пука за теб, 4е се интересуване ти е до6ло на глажата обратното и за това така гожориш
но твое мнение
![]()
Грижи се. Даже прекалено. Не съм свикнала,странно ми е.. но е мн хубаво![]()
Smile!?
абе и на мен ми бе6е странно, ама за 11 месеца да ти кажа вече свикнах и ми харесва
приемам го само в добрия смисал
![]()
Моят приятел проявява към мен грижите,които изброй и хиляди др. и ми е мн приятно,защото знам,че има човек,който ме обича,който се грижи за мен и му пука за мен,аз се старая да му отвръщам със сущото,но дали го правя той трябва да каже !![]()
браво на вас, а имам о6те едно допчлнение к1м в1проса : тези които казват ''да ,грижи се'' от колко време ходят. и имали ли са вр1зки в които са нямали тази грижа
![]()
емиии най - честия израз на загриженост между нас е следната: "лягай си, на училище си утре и ше ставаш рано, пак ще се оспиш! - добре, айде да си лягаме. - няма, аз няма да си легна. - ама и аз не искам да си лягам щом ти няма. - лягай, ш'та набия! - няма пък ще легна само ако и ти..."
![]()
![]()
и не съм напълно сигурна от колко време сме заедно...
и да, имала съм връзка, в която го е нямало тва... бифшия ми изобщо не се грижеше за финансовото ми положение... огромните ми телефонни сметки от по 200 лв могат да го покажат много ясно
![]()
![]()
![]()
Да-имала съм връзки в които е нямало никакъв интерес,пък за грижи да не говорим! А аз с приятелят ми сме заедно от почти година ! :PПървоначално написано от BeBsItO
Ами, да, загрижен е доста за мен и не мога да се оплача от това как се грижи за мен.Но пък това според мен е прекалено да ти се обажда всеки път дали примерно, както каза си се качила успешно с асансьора и някакви такива лиготии, според мен...
КОАЛКА, това с асансиора бе6е образно казанотои няма как да ми се обади секи пат ,за6тото мн 4есто до входната врата ме изпраща :
а ина4е това 4е сега в ''д1лгите ви вр1зки '' го има това чудо ов1жението и загриженоста ,доказва тезата ми
това зн 4е една вр1зкам без си4ко това не би се зад1ржала и не би оспяла
а би се разпаднала като преди6ните ви
![]()
qvno 4e na temata 6te otgovorqt horata koito vsi4ko tova im se slu4va i naistina znaqt kakvo e lubovqvno 4e nikoi nqma doblesta da si priznae...... da v moiqta vruzka e edi kvo si
ama kakto iskate de
mersi na dr te za otgovorite na vaprosa mi
![]()
saglasna sam ,i mersi za dopulvanetoda trqbva da sa vzaimni
![]()
Да, грижи се за мен. Дали ми е студено, дали във входа не е изскочил някой психопат и да съм влязла във входа пък да не съм си стигнала вкъщи... такива работи...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
![]()
kakvo dr mu trqbva na 4ovek
Еми като се замисля съм имал само две връзки, в които момичето се е грижило за мен, в смисъл елементарен израз на това, че й пука. Едната продължи 2 и половина години, другата 1 и половина и още продължава => тоя момент го има в сериозните връзки...Уау открих топлата вода![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ами моята връзка продължи 2 години, докато в един момент тая загриженост не ми дойде в повече, защото заради тия негови притеснения аз не можех да изляза спокойно с приятели, тия постоянни обаждания ми късаха нервите, съответно и тези на приятелите ми. Та...загриженост трябва да има, но да е в определени граници, защото ако се прекали се губи и тръпката и личната свобода...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ясно ми е, че е образно казано.![]()
Но за мен това са лиготии ...да е толкова загрижен.Да, нека е загрижен, но да не го показваа чак толкова, като ти следи всяка крачка, пак образно казано.Това би ме задушавало.
Грижи се за мен. Заедно сме вече от 10 месеца почти и не се оплаквам, изпраща ме до входа и въпреки това ме кара да му пускам сигналче като стигна до вкъщи (на 1 етаж съм), когато ми е студено, винаги ми дава якето си (даже в момента едното му яке е вкъщи
) и такива ми ти работи...
![]()