.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Майка ми токова не я е грижа за мен, колкото него... Но ся не ми се изреждат нещата които прави за мен, но с една дума , това което автора е изредил е НИЩО в саръвнение с това което той прави! За това толкова си го обичам
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Амии дори много се грижи за мен,което понякога ме дразни....Примерно аз съм си купила нови секси дрешки и искам да го изненадам с тях...и ако е малко по-студено...той ведната мисли за това дали няма да настина и дали не ми е студено а не гледа дрехите.....от забременяване също мн си ме е пазил до сега.Правим го без презерватив и да чукна на дърво за сега няма проблем.Изобщо...понеже и съм доста по-малка от него имам чувството,че той ме има за неговото бебче и наистина ме смята за такова....и от там идват всички тези грижи.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Грижи се, даже прекалено и взимам да се притеснявам вече от толкова много грижи.
    Спомням си една вечер не излизахме за много дълго, трябваше да ходя да празнувам Коледа една вечер и се прибирах с една съученичка към 12 часа. Понеже му се бях ядосала за нещо преди това, не му призвънках, когато съм си у нас. Той ми звъня, аз му затворих 2 пъти, след това писа да съм му се обадела, когато си видя телефона, но аз си прецених, че щом съм му затворила, сигурно е разбрал, че съм си у нас, но не мога да говоря. На другия ден, когато се събудих, имах 20 и няколко пропуснати повиквания от през нощта и един смс, в който наистина си личи, че се е притеснил адски много. Когато отидох на училище, разбрах, че е търсил един свой приятел, с когото се имам повече, търсил е неговата приятелка, защото с нея сме си по-близки, търсил е един мой съученик, който той по принцип ненавижда, опитал се е да намери и номерът на моята съученичка, с която се прибирахме.
    Всичко, за да се увери, че съм добре. Дълбоко благодарна съм му заради тези грижи, наистина, и дори и да ми е неловко от тях, никога не бих се отказала от нещо подобно...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Вс1щност,КОАЛКА ......ПОД ПРЕКАЛЕНА ЗАГРИЖЕНОСТ,всеки разбира разли4ни не6та мн об6то казано е ина4е сам сагласна 4е с веремето ако се прекалява и ти се звани през 5 мин ,когато си с фр е доста досадно при мен го няма този момент.просто когато с с мен ( даже и без мен)се 4уства отговорен за мен и пост1пките ми.вси4ко е името аз да сам добре, и от моя страна.... тои да е добре около това се в1рти цялата любов, като изклиу4им момента на тва че сме влюбени, обичаме се и прочие
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Звънене през 5 минути говори за окупиране на партниора и недоверие в него,което няма нищо общо със загриженост!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    +1

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Повече от фен
    До сега не са се грижили така за мен, но се надявам, че и това време ще дойде .Сигурна съм, че е много мило.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

От моя страна винаги е имало грижа към половинката ми . Примерно когато сме били заедно някаде за по няколко дена винаги съм гледала да му е добре,не само да си изкара добре а изобщо.Сега се сещам за това как от дори началото на взаимоотношенията ни с бифшия ми той всеки път ме е изпращал до входната врата ,да не ме бил взел някой ...дори и сега ако излезем той отново го прави защото явно го е грижа.Или пък когато сме били някаде на кафе или кръчма той винаги се интересувал каде ще ми е удобно на мен да седна хихи даже сега се сещам как веднъж на него явно много много не му се сядеше където на мене ,ама горкичкия какво да направи угоди ми
    Изобщо и аз и той сме се грижили един за друг .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Oбожавам да се грижат за мен. Сегашният ми приятел е перфектен в това отоношение...В началото се дразнех от това че дори се качва с мен в асансиора...беше ми странно защото си мислех че го прави понеже ми няма доверие и не е сигурен ч ще се прибера в нас...В последствие осъзнах че го прави защото иска да се прибера жива и здрава....

Да, грижи се за мен и сме заедно от 1 година. Преди никога не съм чувствала такава любов и загриженост - да те попитат "Студено ли ти е?", "Искаш ли още нещо", "Удобно ли ти е". Внимание съвсем не липсва. За изпращането няма смисъл да споменавам, дори си мисля, че повечето момчета в днешно време го правят или поне би трябвало. Не бъркайте обаче грижата с ревността. Звъненето през 5 минути и въпросът "С кой си?" е доста различно от слагането на възглавничка и въпросът " Удобно ли ти е така?" Пожелавам на всяко едно момиче да изпита топлотата на едни такива отношения!
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    somewhere over the rainbow
    Звънене през 5 минути би ме подразнило определено,но за щастие моят си е грижовен в рамките на нормалното и разбирасе получава същото.В началото не беше така ама се пооправи за една година и сега си е перфектен Лично аз не познавам момиче,което да не обича тази сладка загриженост.Това е един от многото начини да покажеш любовта си.

Razbirase no po skoro se grijim edin za dryg. Vinagi mi se obajda dali sym stignala vkushti jiva i zdrava che az kakto karam losho mu stava i az vinagi mu se obajdam az se girja za nego kato se razbolee kakto i toi za men ( nikoga nqma a zabravq kak stoeshe nad men dokato spqh i mi slagashe kompresi s ocet kato vdigah temperatura) abe s dve dumi normalnite neshta .... zashtoto to ako nie ne se grijim edinz a dryg koi dryg shte se griji za nas.... to nali tova pravi edina vryzka ne samo dumite obicham te kakto kaza avtorkata

Супер фен
    Е,авторката каза,че никой няма да си признае,ако не се грижат за него,но ето,че аз ще си призная.
    В края на краищатата , ние с него почти скъсахме , но това е друг въпрос.
    Понякога не ме е посрещал , а ме оставя сама да вървя , пък си е опасно само момиче...
    Иначе понякога ме е изпращал , ама рядко...Преди ми се обаждаше , ама вече не...
    Е,това е от мене!

Град
    Пловдив
    Да грижи се за мене , дори когато не е до мен двамата взаимно се грижим един за друг и това е едно от най-важните неща в една връзка

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Е,авторката каза,че никой няма да си признае,ако не се грижат за него,но ето,че аз ще си призная.
    В края на краищатата , ние с него почти скъсахме , но това е друг въпрос.
    Понякога не ме е посрещал , а ме оставя сама да вървя , пък си е опасно само момиче...
    Иначе понякога ме е изпращал , ама рядко...Преди ми се обаждаше , ама вече не...
    Е,това е от мене!
    mn jalko za tolko dalga vruzka. no moje li da te pitam v na4aloto be6e li po razli4no?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Случвало ми се е аз излизам навън и той 'облечи се добре,за да не настинеш' А, когато бях болна ми звънеше през 5 минути аз най-накрая си изключих тела за да поспя малко и той 'защо тела ти беше изключен да не си била с някой' Аз паднах от смях,от толкова много "грижи",определено е дразнещо

Град
    TAM KADETO OBI4AM

hmmmmmm

hora si4ko hubavo do tuk, ama zabravqte da kajete ot kolko vreme hodite ( gvorq z aposlednite mneniq)

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не. За мен никога, никой не се е грижил така. Най-много да ме питат къде искам да отидем на кафе.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    a imala li si dulga vruzka? za6toto tova se sre6ta v dulgite nai 4esto

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Аз нямам от какво да се оплача в това отношение. Попаднала съм на наистина грижовен и нежен приятел.
    Натяква ми да не се обличам леко, да не карам бързо, грижи се за мен като съм болна, отменя ме когато съм уморена, подкрепя ме когато имам нужда, оставя ми бележчици...
    Не се е случвало да ме защитава напоследък, понеже аз не го позволявам много много, предпочитам да се справям сама, но си признавам, че от както сме заедно съм по-открита и си позволявам да ме защитава, да решава моите проблеми понякога. Нещо, което преди го е нямало.
    А що се отнася до звъненето - не го прави. Разбира се звъни ми да ме пита как съм или какво правя, но не е системен тормоз, а с мярка.
    На 14 януари правим 2 години.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    :P :P :P :P bravo bravo

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    oo da opredeleno osobenno v4era...naprao se 4ustvam na sedmoto nebe 1 takyv dobri4yk grijoven...lele mi vinagi iska da me vzima kogato izlizame da me izpra6ta za da ne stane ne6to po pytq v4era me pazi ot evenualno da me hvyrlqtt v nqkoq prqspq snqg[ e na maitap de ama pak 6te6e da byde golqm polet] kara me da qm 6toto ve4no gladuvam iii napraoo (inlove)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Загрижен е, разбира се.. като съм болна ме облича, съблича, храни.. топли ме.. интересува се. Като бяхме на вила даже си спомням, че спа на супер твърдо, за да не ми пречи на мен. Някак си всичко, което искам.. е той. И фактът, че прави толкова много неща за мен и жертва себе си, за да ми е добре.. разтапя ме. (туп-туп)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    dai boje na seki taka

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Оооо, ако моя бебо не се грижи за мен, то ...
    Грижи се адски много за мен, угажда ми, глези ме... :P
    Аз също се грижа за него - гледам да не му е студено, угаждам му понякога, звъннкам му, ако излиза някъде късно, че се притеснявам...
    Абе готино е така да се грижат за теб и ти да го правиш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си