.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    ммм...и за мен се грижат много добре...ние сме заедно от 5 месеца и..
    -ако разбере че съм болна/че нещо ме боли винаги отива и ми носи лекарства и докато не ги изпия не ме оставя....
    -винаги ме кара да ям за да не ми стане нещо...
    -пази ме от бременност
    -някои негови приятели от началото не ме приеха добре и той се скара с тях заради мен ...и винаги ме защитава...
    -винаги ме пита така добре ли е,как е,боли ли те....
    -изпраща ме до удома...
    -пита ме студено ли ти е да пусна парното... ах...
    -винаги ама винаги ме пита къде и кога искам да ходим...кога да се пребираме и с кого....
    -винаги ме изслушва и търси решение на проблемите ми...успокоява ме...кара ме да виждам хубавата страна на нещата...
    -просто прави много неща за да съм щастлива и постоянно ми доказва че ме обича...мисля че немога да мечтая за нещо повече...той е всичко за което съм мечтала и за сега немога да се оплача...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Определено се грижи. Винаги ме изпраща,а ако съм сама ми казва да му звънна като се прибера,защитава ме,казва ми да се обличам хубаво че е студено.А от по-личните неща-обожава да ми реши косата,завива ме,винаги е загрижен за мен с две думи. Заедно сме от половин година.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да. Редовно ми се кара, че не съм се обличала с дебели дрехи, щяла съм да настина.
    Не ме и пуска да вървя много сама, за да не ми направи някой нещо.
    Бил е момчета, които са ме закачали
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

естествено..никога не съм била с по-грижовен човек опастност от изнасилване за сега няма..винаги ме изпраща до нас..за настиването го слушам редовно..как ми бил гол кръста но всичко това ми показва че наистина ме обича и му пука какво се случва с мен .. как да не го обичам ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    PRAVA SI 4E VSI4KO TOVA ''TI POKAZVA...''' 4OVEK AKO MU PUKA SE GRIJI ..... :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Наистина е чудесно да се грижат за теб,но не по такъв обсебващ начин,като 1 пирятелска двойка.Момчето само да се одраскаше и момичета почваше да пищи "Ауууу бебииииииииииииии добре ли си удари ли се ауууу лелееее(черва текат)" Това ме вади извън релси.Или пък периодичното звънене да те пита ко прайш "Еми акам мамка му!!!" Но мойто мише си се грижи чудесно за мен-като съм болна ми прави чайчета,масажира ме,подрежда ми стаята....Много помага и на нашите,което си е засвидетелстване на уважение...Е,не ме отрупва с някакви супер скъпи подаръци и глупости,ама аз и не бих искала,тва ми се струва скапано.И двамата се грижим да не настинем,да сме добре....Ама без лигни,моля

ами да разбира се
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Мога да говоря за бившия, защото гадже в момента нямам.

Ние си се грижихме един за друг и беше мноу яку!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ами на моето "гадже" за съжаление вобще не му пука как се обличам и кога излизам и т.н се тая му е за съжаление завиждам ви!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от DeSyTo0o0o0
    ами на моето "гадже" за съжаление вобще не му пука как се обличам и кога излизам и т.н се тая му е за съжаление завиждам ви!
    nedei da sujalqva6 za ni6to, za6toto misli6 li 4e pri si4kite gadjeta koito 6e ima6... seki 6te e zagrijen za teb. az predi tova hodeh s dr mom4e v ramkite samo na mesec i ne6to 2 i nego ne go ebe6e izob6to. 4ak kato si zaminah ne6to se depresira..... ama sorry bace...kusno e

radvams e 4e stana taka, za6toto po tozi na4in sre6nah moeto slun4ice {} .....taka 4e ne mu beri qdove a po skoro mu tegli edna i tursi istinskoto. vapreki 4e moje prosto i da si e takav, ne 4e ne mu puka.... no da ne go pokazva

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ходим ог година и 6 месеца.Преди беше по-грижовен с мен.Снощи с него се скарахме и ме остави да се прибирам сама през нощта.
    Веднъж ми беше адски лошо, а имаше купон вкъщи и беше време за дискотека.Той отиде, не се почувствах приятно, макар и да не му го бях казала.Преди време бях болничка и исках да дойде вкъщи да е малко при мен.Той дойде само за 5 мин., защото бързал за кафе с другите.
    Като ми е студено не ми дава якето си.Даже не ме пита дали ми е студено.
    Знам, ме истински ме обича, но ми се искаше да е по-грижовен с мен.
    Непрекснато звъни като съм с приятелки не от загриженост-от ревност..да не изневерявам случайно."Нищо чудно!"-би казал той
    Ето ви едно признание по-различно от на останалите

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти си мислиш, че този човек те обича? Аз не бих смятала същото, ако така се отнасят с мен!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ne moga da razbera..... 4ak do takiva krainosti ne bih turpqla. mislq 4e ti go obi4a6 mn pove4e.....ot kolkto toi teb. nz kak sedqt ne6tata , ama opredeleno.... ne si struva....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Много се грижи за мен. Адски много ме е разглезил.
    Завива ме, топли ме, дава ми свои дрехи, когато ми е хладно, изпраща ме до нас ( или спирката), кара ме да му пускам СМС като се прибера, дори да е през деня, казва ми да се обличам дебело, защото имам проблеми с бъбреците.., купува ми разни лакомства, защото знае, че обичам ( например Киндер Буено!).. Не мога да се оплача.

Ама голяма глезла станах и не се понасям..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти си мислиш, че този човек те обича? Аз не бих смятала същото, ако така се отнасят с мен!
    За съжаление е така....казвам за съжаление защото ми е гадно,че така се отнасят някои

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    За съжаление е така....казвам за съжаление защото ми е гадно,че така се отнасят някои
    pffffffffffffffff dam

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Да..но си чувала фразата "Само защото някой не те обича така, както искаш, не означава че не те обича с цялото си сърце."
    !

Не мога да се оплача.Грижи се.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема...но да, грижат се за мен ^_^ Даже ми се е карал за нещо което според него ще е за мое добро.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Бившия ми приятел беше много грижовен!През цялото време мислише да не се разболея,да не ми се случи нещо,да не се ударя и подобни и накрая предпочитах да съм паднала да си счупя крак,рака,глава от колкото да скъсаме ама и тфа се случи...язък за грижовността и за всичко
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Бившия се грижеше страшно много за мен. Винаги гледаше аз да съм добре, а той винаги се е поставял на второ място. Нямам абсолютно никакви оплаквания от него..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    естествено,че е загрижен иначе как ще съм с него,ако не му пукаше за мен. Толкова е мил ,внимателен,грижовен и това ужасно мн ме радва веднъж се бях ударила и той не спря да ме пита добре ли си ,какво ти е ...на доктор искаше да ме праща.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Даммм хубаво е някой да се грижи за теб ... но все по-малко хора се сещат за това ...

За мен са се грижили по този начин ... ноо миналото си е минало ...

Да,грижи се за мен..

Повече от фен
    Да, грижи се за мен, както и аз за него.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си