.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Понякога обаче прекалената загриженост омръзва. На мен лично никак не ми беше приятно когато бившия ми звънеше през 5 минути, за да ме пита къде съм, с кого и кога ще се прибера, дали съм се прибрала и ако да-имала ли съм проблеми с прибирането. Много е досадно!
    бъркаш загриженост с параноя и съмнение ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ооо грижи се за мен Дори понякога прекалява
    А как се грижи за мен?!Миии ето няколко примерчета:

-Последния път,когато се събирахме в тях ме заболя стомаха и ми стана лошо ,а той умника реши,че трябва да зае*е компанията и да дойде с мен в другата стая докато се оправя ... Даже тръгна да ме кара да пия няк'во хапче,че и майка си занимава тогава
    -Миналата седмица,когато тръгнахме за Кранево в 22:30ч. ми каза да му пусна сигнал като стигна,но аз не му пуснах,защото стигнахме в 03:30ч. сутринта и не исках да го будя,а той миличкия цяла вечер почти не е спал и на края ми звънна сутринта и с един разтревожен глас "Как си,коте?!Къде си?!Защо не ми пусна сигнал като пристигнахте?!Знаеш ли,колко нервно ми беше ... Цяла нощ само се тревожа ама заради брата нямаше как да ти се обадя ..." Като се прибирахме към Сс ми звънна няколко пъти да ме пита как съм и къде съм
    -Докато бях в Кранево пак ме болеше стомаха и не бях яла нищо и той миличкия като се притесни ... Накара ме да дам телефона на една позната за да говори с нея ама аз отказах и след като си казахме "Чао!" й се обади и почна да я инструктира "Накарай я да хапне нещо!Дай й един .... (забравих името на хапчето)!След 30-тина минути ще ти звънна да ми кажеш как е,защото тя ще ме излъже!Накарай я да си легне малко да си почине!" .... Тая същата ситуация се беше повторила и докато бяхме във Варна
    -Когато ходим до пещерите все ми се кара,защото кръста ми бил гол,а там ставало течение ... Бля-бля-бля ... Щяла съм да раждам деца след време ...
    -Вечер,когато спя в тях дори в съня си посяга да ме завива с чаршафа
    -Винаги ме изпраща до нас и чака да чуе как вратата се заключва отвътре,защото цитирам:"Всякви кретени има в тоя квартал и като нищо някой дрогиран кретен може да те задърпа и да ти направи нещо!"

Абеее общо взето се държи с мен като с дете и като за капак като не стане по неговата започва да мърмори като дърта свекърва А когато започна да му противореча за някое от тия неща ми казва "Абе вашите не са ли те учили,че не е хубаво да противоречиш на по-възрастните" Всякаш като е с 2 години по-голям от мен е много възрастен
    Амааа к'во да се прави Дори с това вманиачено държание аз пак си го обичам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

от скоро е с мене уж се грижи аз се грижа повече за него много е шантав ... все такива си ги намирам

ами ако не обичам да се грижат за мен?Ако поливаш едно цвете всеки ден,то увяхва...А аз съм кактус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си