- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За необвързаните ...
Е,к'во нещо проблемче ли има?Първоначално написано от jarod
Някои хора просто си имат пристрастия...
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Аз женомразец?Първоначално написано от magi_megi
this is impossible ...
Не ти,душко.Автора на темата.. Както виждате във всеки негов пост се казва какви ужасни лицмерки сме и само какви сме к***и,ауу!
Няма да пиша първото,което ми дойде на ум,амаа мой човек я излез от картунения ти свят>!
![]()
![]()
![]()
по-скоро практиченПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
аз все още нямам пристрастияПървоначално написано от magi_megi
![]()
имам едно ама това е за момента.....
Емии,шанс!Първоначално написано от jarod
Просто си падам по Иво-вците...Познавам много момчета с това име и една доста голяма част,са супер свестнии.Тъй,че...
![]()
![]()
какво тъй, чеПървоначално написано от magi_megi
В известен смисъл и аз съм свестен![]()
Е всичко бях чувала,ама чак да харесваш Иво-вци![]()
Та по темата абе хора,търсите сладки,яки,добрички.
Какво става в края на краищата те тръгват с вас е*** ви,после след няколко дни , казват край,вие плачете, с разбити сърца сте...
Е,не е ли по-добре вместо да си търсите плейбойчета,да си хванете някой обитак,да не се влюбите (това е сигурно),да се е**** и когато искате да скъсате , той да ви гони до дупка с разбито сърце...
Ама под обитак имам в предвид грозен,тъп или нещо подобно.![]()
Просто май няма нормални момчета,затова ви давам този съвет![]()
ТВОЕ МНЕНИЕ...мога да ти кажа,че изобщо не е така.Май много телевизия гледаш...Може би от там идва чувството ти за хумор?!Първоначално написано от Lekov
![]()
Аз си намерих един красив,забавен,умен,купонд ия,добър аве сичко кот можи да са иска от едно момче се е събрало в него и аз съм мн щастлива че съм го намерила САМО ДЕТО ТОЙ ОЩЕ НЕ МЕ Е НАМЕРИЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohh az mai sum namerila tova,koeto tarsq...![]()
Ama ne6to ne se radvam mnogo...
ЩоПървоначално написано от bibi_bibi
![]()
Щом си го намерила дигай парти и пей сърце![]()
Дeба на мойта обява никой не отговори![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от 182+44_4adel
Amm ne e to4no taka,znam kakvo iskam.Imam predvid,4e sre6tnah mom4e,koeto e to4no tova,koeto vinagi sum iskala i sum tarsila,no v momenta otno6eniqta ni ne sa "blestq6ti" i neznam dali 6te se opravqt.Zatova stava6e vapros kato kazah,4e ne se radvam mnogo...
![]()
i kvo ot tva kat sam nadut primerno ? ili drugite det izbroi kvot ot tva ?Първоначално написано от Lekov
ama sam si seriozen tva 4e taka si misli6 tvoi problem
айде да се вземемПървоначално написано от vlubchivo
![]()
Ами ти си първият който се съгласява с мене !!!Първоначално написано от Lekov
![]()
em tursq sladka ,zabavna,po vuzmojnost da ne e naduta ,iii da ima surce a ne za nqkfa avanturka![]()
az ne tarsq,ne sam nqkoq 40-godi6na devstvenica ta da tarsq tolky upority...katy vidq 4oveka koity ima vazzmojny nai-mn0y yt ne6tata dety ISKAM 6ъ razbera kfo to4ny iskam,6oty az rqdky znam kfo to4ny iskamza men mn0y e fajny kfi priqteli ima...ne bix tragnala s nqkogo koito me otvra6tava na vid,ne me int dali e "krasiv" vajnoto e na men da mi haresva van6niq mu vid,a drugite zN kade da si gy navrat ...s 4ustvo za humor - da si se bazikame i izpadame zaedny
da nosi na piene
de da zn,moe da si fanem utre sina na Bil Geits moe i da tragna s playboy-4ety na daskaloty,pak aky me kefi moga da tragna sas zubara na klasa...vs zavisi yt nastryeniety
![]()
no tfa e za ni6ty seriozny,a za seriozny...nZ ve4e...ae mn0y uspeh4ata v namiranety na ideal4etata sladuriiii
![]()
![]()
tuzaro аи са зимаме тогаваПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Много си ми далече, иначе веднагаПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.