- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За необвързаните ...
За мен е важно мом4ето да ме оби4а.Опарила съм се ве4е от такива "красавци" и "плейбой4ета". ВСажното е да се оби4ат хората и да са си щастливи!!!
ДА ПРАВИМ ЛЮБОВ А НЕ ВОЙНА!!!!
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Ами нищо определено .... просто к0гато ми хареса някое момиче ме привлича с определено нещо ...
например момичето което ме привлича сега не си прилича по нищо с момичетата който са ме привличали преди ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
така е .. с възраста и зрението отслабваПървоначално написано от mickelangelo
![]()
търсим, търсиммм хубава мадама от Шуменска областАз съм от Нови пазар :P
Заврете се в нета от своя дом
Първоначално написано от Evil`Brunette
Ами някой,който да показва,че държи на мен и ме обича,а не да ми се прави на интересен..![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
Абсолютно!Писна ми от тея плейбойчета...Първоначално написано от onlyou
![]()
___to Be Continued___
Секс и нищо повече !
Да дами аз непрестанно мисля с долната глава![]()
Прилично красиво момиче...![]()
Честна и добра...![]()
Разбирана и съобразителна![]()
Да не е от ония надуфки![]()
Момиче което умее да оценява даден жестЕваЛА!
Забавно игриво закачливо![]()
Да си ме обича![]()
Да се разбираме перфектно![]()
Да е зодия Риби/Козирог/Скорпион ...![]()
Ако се сета за още ще редактирам... искам такaва принцеса
![]()
Приех го навътре...необвързан,дооре.. ..Първоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
tursq i az nz kvo tursq -
1.da se se6ta za mene ne da e nekuf kele6![]()
2.da ima 4uvstvo za humor
3.da e pone malko krasiv
4.da obi4a kuponite i da ne vika awe 6to taka prai6 6to onaka![]()
5.da e ot pld
i t.n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търся момче,което естествено да е красиво(чаровно),да ме разбира и да не се прави на такъв,какъвто не е само,за да се харесва на останалите...Искам момче,с което просто да се разбираме...
О.о тука станаха много желанията,ама никой не се отзовава....Ще си останем самотни и неженени!
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Такъв е живота дебаПървоначално написано от magi_megi
![]()
great_mari - почти отговарям на изискванията![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Колко утешително...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Бтв аз още си търся "принца на бял кон",да ме свали на земята (по възможност не с копие!~)...![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
нямам бял кон ама бих те свалил с няколко шамара, ако нямаш кво да правиш може да ми пишешПървоначално написано от magi_megi
![]()
tuzaro ти си бил много малък...не та искам вече![]()
Такам по темата.. търся си някой ,който да отговаря на тези неща:
1.Да не е кат дъска в танците![]()
2.Да не е женкар
3.Да е поне една две години ,за предпочитане и повече по-голям
4.Да е искрен и винаги честен с мен
5.Да не мога да му се наситя![]()
6.Да си ме обича![]()
Ne vsi4ki ot koito ti omekvat krakata sa bogati mamini sin4eta A po temata: Tursq si nqkoi koito da e mn zabaven , mil i 4aroven da durji na men,da me razbira i da e umenПървоначално написано от Lekov
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не търся нещу определено...
едно мопмиче трябва да е високо русо да няма много акъл за да мога да я лъжа лесно и да не говори много![]()
![]()
а сега сериозно в едно момиче търся човешкото отношение е и все пак да не е проста като дървото зад блока да мога да говоря с нея на всякакви теми да има 100% доверие в мен и още много неща ще ми отнеме цял ден за да напиша всичко такаче стига толкова за днес :P
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
mi az iskam visoko mom4e koeto da ne gleda 4ak tolkova na v1n6nata krasota da e mil s men da ne me l1je i da me obi4a![]()
![]()
no k1de ima tak1v
v prikazkite mai...
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
мии аз съм на 15 нямам приятел...Търся някое свестно и хубаво момче..
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
хахаха, мога да правя пилешка, на следващите две ще те бия със сигурност, т'ва за красивата си е лично мнение ама щом е малко... хахаха, отчаяни сте всички! ...Първоначално написано от tuzaro