- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Начини да се отвориш сама
Na4ini,da se otvorish sama (za momi4eta)(S Predmeti,Plodove,Zelen4uci i dr) ... Koi e nai-podhodqshtiq na4in spored vas-Spodelete
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!![]()
ами един приятел ми е казвал шпагати да правя да са чекна ... ама аз все още не мога да му повярвам другия нашин е с пръсти .... ама мене както казах в една предишна тема ме е бъз ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
xaxa da ti kaja 4estno , az sam probvala s prastceliqt prast mi vliza,no ni6ty nestava mai
Със шпагати се е случвало да се разкъсва девствената ципа,но не винаги се получава,най-сигорният начин е с пръсти (не само 1 както по-горе казаха) или с изкуствени членове,който може да си набавите от всеки един SexShop !
и аааз такаааааПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Za6to e nujno da se otvarqt s predmeti,uprajnenie i t.n. kato za tazi cel e sazdaden maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ami ima momi4eta koito predpo4itat predi da go napravqt za 1vi pat s mom4e, da se otvorqt sami! Pak i az ne go smqtam za losha ideq...![]()
![]()
ami.. poznavam edno momi4e koeto e izpolzvalo krastavica![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
значи подкрепям всички за това с пръстите,за шпагатите само съм чувала,ама не вярвам някой усилено да тръгне да се чекне..при положение,че можеш да си докараш куп проблеми на мускулите и кожата ако напъваш малко повечко..а и не съм съгласна с това да се отваряте самиако беше толкова лесно,колкото ви изглежда нямаше да са тея сичките притеснения относно секса за 1 път..
пък и ддз ама за кво не оставите тея неща на мъжа,хем по-добре ще се справи,хем ще е по-приятно...
![]()
Аз пък мисля, че е супер тъпо това което искаш да направиш........Първоначално написано от sexy_amotions
.
Страхотен спомен ще ти остане как пътвия път ти е било с краставица или с пръст или с каквото и да било (предмет)........
Моляте сподели на колко години си.........ако си под 14......... просто не го прави.После ще разбереш,че е било мноооооооГо глупава идея![]()
xaxa Predpo4itam mom4eto da si svarshi rabotata, no vse pak za tezi koito smqtat da se otvarqt sami-malko polezni savet4eta s kvo da go pravqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az ne sam kazala 4e shte go pravq ... prosto mi e intersno i za tva napisah taq tema ....
Освен ако поне 2 пъти седмично не мастурбирате с вибратор и то в продължение на месеци, няма да се усети голяма разлика. Момиченца, вие да не мислите, че щом нещо влезе вътре, всяко следващо проникване е безболезнено?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami na 16 sam
Пхххх е ти и да си наръгаш краставица 2 пъти,това не те прави отворена...какво,ти по-малко девствена ли ще се чувстваш след този така "задоволителен" актА и доста пъти след като те " отворят" си боли,така че......
![]()
А после направила ли си е салата ?Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
МАЙКО, ЧЕ НАИСТИНА ИМА УНИКАЛНО И НЕПОВТОРИМО СМОТАНО-ПРОСТИ ПАТКИ![]()
![]()
![]()
Тука момчетата ще се избият да цепнат сливката на някоя девственица, те наще ще си ги пръскат сами. Мале, ако тръгне слуха, че сама си се отворила... няма да се учудя, ако не можеш да си анмериш сериозно гадже, а само тъпкачи..
П.П. Съжалявам за израсните средства - но така звучи по-добре и по-убедително да се вникне в темата.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз си питам пак...и никой няма да ми отговори сигурно...какво означава една жена да е отворена? Напълно сериозно питам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
KIND OF ^^ OPEN SESAMIПървоначално написано от 182+44_4adel
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
А пък аз не мога да проумея как изобщо може да ти мине подобна мисъл през главата?! За хората с прекалено свободно време, айде да не си избиват страпотните хрумвания тука. Представям си какъв уникален спомен ти остава след това /както казаха по-горе/.Или пък още повече.. представи си че го разказваш пред приятелите си или пък не дай си боже един ден пред децата си... Мисля,че сама се сещаш каквио изводи ще си правят за тебе.. Толкоз ли няма кой бе мила?!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Всъшност да е отворена е да и е "пукнато джамчето" ( не мисля че трябва да ти разязнявам този израз :P)Първоначално написано от `Death`Whore``
Като говорим за предмети в един коментар на модератор видях: "Девствена си, докато не правиш секс за пръв път" видях,че казва:
Ми да ама не, може и с врибратор да се отвори и тогава е отворена после момчето няма кво да отваря.......... (голям мислител излезнах)
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication