.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Начини да се отвориш сама

Na4ini,da se otvorish sama (za momi4eta) (S Predmeti,Plodove,Zelen4uci i dr) ... Koi e nai-podhodqshtiq na4in spored vas-Spodelete

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

ами един приятел ми е казвал шпагати да правя да са чекна ... ама аз все още не мога да му повярвам другия нашин е с пръсти .... ама мене както казах в една предишна тема ме е бъз ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

xaxa da ti kaja 4estno , az sam probvala s prast celiqt prast mi vliza,no ni6ty nestava mai

Със шпагати се е случвало да се разкъсва девствената ципа,но не винаги се получава,най-сигорният начин е с пръсти (не само 1 както по-горе казаха) или с изкуствени членове,който може да си набавите от всеки един SexShop !

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    ами един приятел ми е казвал шпагати да правя да са чекна ... ама аз все още не мога да му повярвам другия нашин е с пръсти .... ама мене както казах в една предишна тема ме е бъз ...
    начи е верно тфа дет са ми казвали - че на повечето гимнастички са им скъсани девствените ципи че то и аз редовно си прая шпагати и т.н.
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Асеновград, България
    Нужно ли е да го правиш сама, след като си има естествен начин, по който това да стане?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    начи е верно тфа дет са ми казвали - че на повечето гимнастички са им скъсани девствените ципи че то и аз редовно си прая шпагати и т.н.
    и аааз такааааа
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    ПрИ Теб
    Za6to e nujno da se otvarqt s predmeti,uprajnenie i t.n. kato za tazi cel e sazdaden maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Na sedmoto nebe
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Za6to e nujno da se otvarqt s predmeti,uprajnenie i t.n. kato za tazi cel e sazdaden maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    и аз така мисля

Ami ima momi4eta koito predpo4itat predi da go napravqt za 1vi pat s mom4e, da se otvorqt sami! Pak i az ne go smqtam za losha ideq...

ami.. poznavam edno momi4e koeto e izpolzvalo krastavica
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

значи подкрепям всички за това с пръстите,за шпагатите само съм чувала,ама не вярвам някой усилено да тръгне да се чекне..при положение,че можеш да си докараш куп проблеми на мускулите и кожата ако напъваш малко повечко..а и не съм съгласна с това да се отваряте сами ако беше толкова лесно,колкото ви изглежда нямаше да са тея сичките притеснения относно секса за 1 път.. пък и ддз ама за кво не оставите тея неща на мъжа,хем по-добре ще се справи,хем ще е по-приятно...

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от sexy_amotions
    Ami ima momi4eta koito predpo4itat predi da go napravqt za 1vi pat s mom4e, da se otvorqt sami! Pak i az ne go smqtam za losha ideq...
    Аз пък мисля, че е супер тъпо това което искаш да направиш........ .
    Страхотен спомен ще ти остане как пътвия път ти е било с краставица или с пръст или с каквото и да било (предмет)........
    Моляте сподели на колко години си.........ако си под 14......... просто не го прави.После ще разбереш,че е било мноооооооГо глупава идея

xaxa Predpo4itam mom4eto da si svarshi rabotata, no vse pak za tezi koito smqtat da se otvarqt sami-malko polezni savet4eta s kvo da go pravqt

az ne sam kazala 4e shte go pravq ... prosto mi e intersno i za tva napisah taq tema ....

Освен ако поне 2 пъти седмично не мастурбирате с вибратор и то в продължение на месеци, няма да се усети голяма разлика. Момиченца, вие да не мислите, че щом нещо влезе вътре, всяко следващо проникване е безболезнено?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ami na 16 sam

Голям фен
    Пхххх е ти и да си наръгаш краставица 2 пъти,това не те прави отворена...какво,ти по-малко девствена ли ще се чувстваш след този така "задоволителен" акт А и доста пъти след като те " отворят" си боли,така че......

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    ami.. poznavam edno momi4e koeto e izpolzvalo krastavica
    А после направила ли си е салата ?

МАЙКО, ЧЕ НАИСТИНА ИМА УНИКАЛНО И НЕПОВТОРИМО СМОТАНО-ПРОСТИ ПАТКИ

Тука момчетата ще се избият да цепнат сливката на някоя девственица, те наще ще си ги пръскат сами. Мале, ако тръгне слуха, че сама си се отворила... няма да се учудя, ако не можеш да си анмериш сериозно гадже, а само тъпкачи..

П.П. Съжалявам за израсните средства - но така звучи по-добре и по-убедително да се вникне в темата.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Awe mene me e strah sama da se otvorq puk mom4e da go napravi!!!

Аз си питам пак...и никой няма да ми отговори сигурно...какво означава една жена да е отворена? Напълно сериозно питам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    ааа значи мъжа е създанен за да ви отваря
    KIND OF ^^ OPEN SESAMI
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Супер фен Аватара на miShle
    А пък аз не мога да проумея как изобщо може да ти мине подобна мисъл през главата?! За хората с прекалено свободно време, айде да не си избиват страпотните хрумвания тука. Представям си какъв уникален спомен ти остава след това /както казаха по-горе/.Или пък още повече.. представи си че го разказваш пред приятелите си или пък не дай си боже един ден пред децата си... Мисля,че сама се сещаш каквио изводи ще си правят за тебе.. Толкоз ли няма кой бе мила?!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз си питам пак...и никой няма да ми отговори сигурно...какво означава една жена да е отворена? Напълно сериозно питам.
    Всъшност да е отворена е да и е "пукнато джамчето" ( не мисля че трябва да ти разязнявам този израз :P)

Като говорим за предмети в един коментар на модератор видях: "Девствена си, докато не правиш секс за пръв път" видях,че казва:
    Ми да ама не, може и с врибратор да се отвори и тогава е отворена после момчето няма кво да отваря.......... (голям мислител излезнах)
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си