.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    в нас
    ABSOLIUTNO NI67O
    NO COMMENT

Голям фен
    Хахахааа ми к*****е ги харесват тия дето не могат да спечелят някоя по-стойностна,за кво ти е с такива жалки типове да се занимаваш бе
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Хахахааа ми к*****е ги харесват тия дето не могат да спечелят някоя по-стойностна,за кво ти е с такива жалки типове да се занимаваш бе
    Пхахаха вярвай си
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    пп мъжете са тъпи
    Мне мъжете не са тъпи, тъпо е обобщаването...а и може би тези мъже на които си попадала...
    Та като цяло повечето от нас не харесват к***те, но пък за съжаление и точните момичета са твърде малко :/
    абе айде сега не харесвате к***те..баш си ги харесвате ...аз до сега не съм срещнала момче ,което да не предпочете кървата пред някое по -обикновенно и много по -стойностно момиче.Просто вие мъжете,без изключение сте толкова жалки ,когато дори и само се ебете с к***а.Каде ви отива собственото уважение ???Само се е***...ми извинявайте ама ако искате някоя свясна еми много ясно ,че няма да ви върже на първата среща,дори бих казала че едва ли ще спи и на първата седмица с вас.Просто защото е по-различна .
    А на тоя индивид,който казва че авторката просто не била попаднала на човека..е баце аи като отриеш някой дето е малко по-различен обади ми се ,ама се съмнявам.
    Просто мъжете и момчетата в днешно време мислят с долната си глава ...за тва и са толкова огриничени.

На авторката само бих казала изобщо да не и пука !
    Смело ще заява, че не предпочитам курвите "пред някое по -обикновенно и много по -стойностно момиче".Не веднъж са ми предлагали к***и и аз всеки път съм отказвал дори като нямам сериозна връзка!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Првилния отговор на въпроса "защо обичате к***те " е защото се е*ът
    тва е човеко =D> =D> =D>
    |

be i az sam momi4e, ama i az tyi sa pitam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Харесваме ги щото лесно пускат и можеш да ги ебеш за без пари. Жените са създадени за да се ебат , а мъжете за да ги ебат. Спрайт - нещата такива каквито са

Това е все едно да ви попитам, що си падате по "лошите момчета"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си