Цитирай Първоначално написано от kifla
Цитирай Първоначално написано от Sevt
пп мъжете са тъпи
Мне мъжете не са тъпи, тъпо е обобщаването...а и може би тези мъже на които си попадала...
Та като цяло повечето от нас не харесват к***те, но пък за съжаление и точните момичета са твърде малко :/
абе айде сега не харесвате к***те..баш си ги харесвате ...аз до сега не съм срещнала момче ,което да не предпочете кървата пред някое по -обикновенно и много по -стойностно момиче.Просто вие мъжете,без изключение сте толкова жалки ,когато дори и само се ебете с к***а.Каде ви отива собственото уважение ???Само се е***...ми извинявайте ама ако искате някоя свясна еми много ясно ,че няма да ви върже на първата среща,дори бих казала че едва ли ще спи и на първата седмица с вас.Просто защото е по-различна .
А на тоя индивид,който казва че авторката просто не била попаднала на човека..е баце аи като отриеш някой дето е малко по-различен обади ми се ,ама се съмнявам.
Просто мъжете и момчетата в днешно време мислят с долната си глава ...за тва и са толкова огриничени.

На авторката само бих казала изобщо да не и пука !
Смело ще заява, че не предпочитам курвите "пред някое по -обикновенно и много по -стойностно момиче".Не веднъж са ми предлагали к***и и аз всеки път съм отказвал дори като нямам сериозна връзка!