.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..

Активен спорт

ima li hora ot foruma koito se zanimavat s aktiven sport?da trenirat seki den da hodqt na sastezaniq?? sa6to i vaznamerqvate li da stavate sportisti ili trenirate kato deca prosto da dobiete forma za po natatak? i teq koito hodqd na sastezaniq imat li medali??izob6to da spodelat postijeniqta si(ako imate snimki na medalite si moje da postnete edna)

az li4no treniram po 8 pati na sedmica nqkoi pat i po 9.ponedelnik 2,trenirovki vtornik pak 2,srqda 1,4etvartak 2,petak 1 i ako jelaq sabota 1.
    ne sam mnogo dobar no hodq na sastezaniq ne smqtam da stavam golam izvesten sportist 6toto nqma na4in tova da stane az si go znam.imam 2 srebarni medala

http://i.data.bg/08/01/01/735666_orig.jpg

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Freerun! Тренирам 4та година вече,април месец ще почна 5та година подред.Тренирам 6 дена в седмицата по 5 часа на ден,7мия ден пълна релаксация.1ви и 2ри ден тренирам наученото от миналата седмица,3ти и 4ти ден наблягам на физическото ми развитие,5ти и 6ти ден новото научавам.В случая вече мога всичко и новото което имам в предвид е определен трик на по-трудно и нестандартно място
    Те така ми минава седмицата
    А да забравих да кажа че тренирам редовно със слушалки и техно музичка

ПП:аз си тренирам по улиците любителско така да се каже и не ходя по турнири и състезания,то в България няма къде има 2-3 Summer jam-a т'фа е всичко
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

ami az sam mnogo zapalen po fitnesa treniram po 5 puti v sedmicata ot 1 godina i ne mislq da spiram. Eto i nqkolko pics :P :

Град
    Petrich
    Тренирам паркур. Втори срок ще си взема и една карта за фитнес
    Steel is my body and fire is my blood.

Град
    Пловдив
    аз тренирам Футбол от 4 години почти

преди тренирах американски футбол но сега се преместих в испания и спрях

Хм, да. Тренирам хандбал .. стана вече 5-6 години. Ходя по състезания супер редовно. Тренирам по 2 пъти седмично през другото време плувам и фитнесче Хм, медали .. няколко сребърни републикански медала ( първо с училището ми и второ с клуба ми ). Най - сериозното ми състезание е ходене до Украйна на нещо като Европейско, където завършихме 8ми от 16 :P :P

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    ъмии ,че тренирам активно така е , но често сменям спортовете което не е мноо хубаво ... общо 7 пъти тренкам /без събота и неделя/ отделно аз си правя мой тренирофчици по тае бо няколко пъти в седмицата ходила съм на много състезания / участия постоянно имам , но нищо по сериозно ... не искам да ставам някфа спортиска правя го заради себе си ... защото обичам да се занимавам с нещо да подържам тялото си

Re: Активен спорт

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    ima li hora ot foruma koito se zanimavat s aktiven sport?da trenirat seki den da hodqt na sastezaniq?? sa6to i vaznamerqvate li da stavate sportisti ili trenirate kato deca prosto da dobiete forma za po natatak? i teq koito hodqd na sastezaniq imat li medali??izob6to da spodelat postijeniqta si(ako imate snimki na medalite si moje da postnete edna)
    Европейски шампион по Кудо.
    На аватара ми съм сложил моя снимка.
    Кудо е обявен за Спортът на 21ви век в Япония. Ще бъде новият Олимпийски спорт: http://www.kudo-stz.hit.bg

Еми аз тренирам баскетбол от 6 години и тренирам по 6 пати на седмица и сабота и неделя сазтезания демек ма4ове имам 2 златни медали.......
    Don'T Worry Be Happy :P

ем аз тренирам вече 2 год лека атлетика 8-9 пъти в седмицата хода н тенировки но поради глупава контузия ставах едва 2 на състезанията

Град
    in your sweet dreams
    мажоретка съм ... сега тренираме 2 пъти в седмицата а когато наближава състезание по 4-5 пъти
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Паркура е моя спорт, моя начин на живот. Ходил съм един път на JAM и това е нищо по сериозно немога да кажа от точно колко време се занимавам можеби единствено улиците из моя град знаят единствено колко обувки съм протрил и колко анцузи съм скъсал по тях . Повече го тренирам за себе си ( За здраве ) не да ставам известен с това.. Самурайте на новото време не би трябвало да гонят славата !!
    Музиката е това което ме държи, Музиката е това което изживявам, Музиката е това което чувствам, Музиката е моят живот !!

Аз тренирам Кендо от 2 години и половина,тренирам всеки делничен ден а събота и неделя ходя на фитнес.
    Постижения:

*
    Александър Драев

2006 г. - Второ място в група деца от Държавен шампионат по кендо, гр. Шумен

2006 г. - Първо място в група деца от купа по кендо "България", гр. Варна

2007 г. - Второ място в група деца от купа по кендо "Шудокай", гр. Русе

2007 г. - Второ място в група юноши от купа по кендо "Шудокай", гр. Русе

2007 г. - Първо място от шампионат по кендо "Млади надежди", гр. София

2007 г. - Второ място в група деца от Държавен шампионат по кендо, гр. София

2007 г. - Второ място в група юноши от международна купа по кендо "Румъния", гр. Констанца

2007 г. - Второ място в група деца от купа по кендо "България", гр. Пловдив

2008 г. - Второ място от шампионат по кендо "Млади надежди", гр. София

Emi az treniram basketball ot 6 god i hodq vseki den i vsqka subota i nedelq imame ma4ove!

Тренирам ориентиране от 6 години.Имам 35 медала и още много челни класирания. Повече информация може да видите на (явно все още не мога да пусна линк,но по-късно ще го направя) -- ъпдейтва се след всяко състезание :P

na 17 god sam treniram vseki den futbol ot 6 godini nasam. imam nad 100 oficialni ma4a. i karate ot 1. u4astval sum na sustezaniq po semi kontakt. v sedmicata mi se subirat v 3 ot dnite po 2 trenirovki na den. na obqd futbol - ve4erta karate
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ми тренирам баскет вече 3 или 4 години
    играя преди всичко в училищните първенства (на 15 съм се пак)
    и като постижение първи в града

Секса
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Тренирам лека атлетика...мн ми е весело на трен и не бих се отказала

Фриирън и паркур близо 7 месеца.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    за съжаление вече не

Град
    Dallas, Tx
    Igraq tennis za otbora w moeto daskalo w Texas po 2 chasa na den..sled daskalo..

I bqgam po 3.5 Miles wseki den.

Град
    v sur4iceto na Steli
    Тренирам Карате от 4г. горе-долу, имам по 3 тренировки в седмицата а когато се готвя за състезания по повече... Тренирам го само като вид хоби и за тяло, но не и професионално за напред... Имам много медали, но само един златен Е сега наближава ново състезание може да ги направа ДВА

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ами аз съм на 19, от Варна съм. Занимавам се с Шотокан карате от над 10 години от около 5 фитнес, и от 1 съвсем любителски от време на време акробатика . Тренирам всеки ден без неделя понеделник, вторник,сряда, четвъртък- карате, понеделник, сряда и събота имам фитнес, а в петък понякога ходя на акробатика, ако не праскам един як крос и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си