.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Може ли да съм се заразил с ХИВ

Здравейте!
    Преди време правих секс и момичето ми прави свирки.
    Искам да Ви попитам ако тя е болна от спин може ли да ме зарази като ми прави свирки (свирките бяха без презерватив), защото за да има смазка тя го плюнчи и намаза с малко от нейната слюнка.

Наистина Ви моля да ми отговорите, защото съм притеснен.

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Град
    Асеновград, България
    Не, по този начин не може да се заразиш (колкото да не кажа невъзможно). Първо, при орална любов вероятността от зараза с ХИВ винаги е по-голяма, за този, който я прави. Второ, концентрацията на вируса в слюнката е прекалено малка, за да се осъществи зараза.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мерси много.Наистина много!

Град
    Асеновград, България
    Интересува ме обаче, да не би и сексът да е бил без презерватив. Тогава шансът от зараза е доста голям!

Сексът беше с презерватив

1-не си се заразил
    2-щом е било с презерватив,няма проблеми
    3-щом се съмняваш защо не я питаш дали е серопозитивна?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не, по този начин не може да се заразиш (колкото да не кажа невъзможно). Първо, при орална любов вероятността от зараза с ХИВ винаги е по-голяма, за този, който я прави. Второ, концентрацията на вируса в слюнката е прекалено малка, за да се осъществи зараза.
    Говориш без да си наясно дори. Имаш ли представа, какво точно е ХИВ/СПИН , правиш ли разликата? Знаеш ли какво представлява вируса въобще? (повярвай ми, знам повече от теб и на обучение затова ходих и лекции в училище изнасях...)
    Да , може да си се заразил от свирката...

Имам въпрос - защо мислите, че щом вирусът се предава по полов път, задължително трябва да има еякулация? Най-малкото ако тя е болна и той се изпразни, каква е логиката той да се зарази?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Говориш без да си наясно дори. Имаш ли представа, какво точно е ХИВ/СПИН , правиш ли разликата? Знаеш ли какво представлява вируса въобще? (повярвай ми, знам повече от теб и на обучение затова ходих и лекции в училище изнасях...)
    Да , може да си се заразил от свирката...
    Наясно съм, повярвай ми! Правя и разликата между ХИВ и СПИН (незнам защо дори ме питаш това). Знам и какво представлява вируса. Аз казах, какво мисля по въпроса. Аргументирах се дори! Да кажем, че не съм наясно... обясни тогава! Току виж съм се съгласил с теб. Но не, не и да ме упрекваш по този начин с празни приказки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си